Magis Design

Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Verstelbare Magis kruk

Om de Magis kruk volledig aan je wensen te laten voldoen, kun je je keuze ook laten vallen op de Magis Tom en Jerry kruk. Hij is er in verschillende kleuren en formaten. Wit, rood, blauw en zwart zijn de kleuren waarin je deze functionele kruk kunt aanschaffen. Maar wie is nu eigenlijk Tom en wie is Jerry in de kruk? Met deze kruk speel je eenvoudig je eigen kat- en muisspel met je gezin, familie of vrienden en stel je de kruk net weer op een andere hoogte in dan iemand verwacht. Doordat hij in verschillende hoogtes verkrijgbaar is en verstelbaar is, vind je vast de hoogte die je nodig hebt. Zo kun je hem bijvoorbeeld een mooi plekje geven onder je eettafel, of juist gezellig bij je bank in de woonkamer. Heb je al een mooi plekje op het oog?

Magis kruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elke Magis kruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kinderstoel van Magis en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Magis kruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.