Magis Officina

Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is, zegt het oude gezegde. En dat is precies wat Ronan en Erwan Bouroullec, de ontwerpers van de Magis Officina serie, hebben gedaan. Deze eeuwenoude techniek waarbij het ijzer in verschillende vormen gebogen kan worden, werd de basis van een serie verschillende producten. De serie kreeg de naam Officina die werkplaats in het Italiaans betekent en verwijst naar het proces. De verschillende ijzeren benen werden de dragers van diverse materialen en kregen op deze manier allemaal een eigen functie. Een van de resultaten is de Officina tafel 200x90 die door de combinatie van het strakke tafelblad en de ijzeren in elkaar gevlochten poten een industriële en sierlijke uitstraling heeft. Een mix die in veel verschillende interieurs goed zal staan.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Magis blijft trouw

Het verhaal achter Magis begint in 1976 in het noordoosten van Italië. Eugenio Perazza is een zakenman die op dat moment besluit een merk met designmeubelen te beginnen. Dat bleek een slimme zet. Ruim veertig jaar later is Magis namelijk een van de toonaangevende merken in de wereld van design. Verschillende bekende musea wereldwijd hebben ontwerpen van het merk opgenomen in hun permanente collectie. Het assortiment bestaat uit unieke esthetische ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit wordt onder andere gewaarborgd door alles in eigen land te blijven produceren. Zelfs nu het overgrote deel, wel 85 procent, geëxporteerd wordt. Het is een traditie geworden waar het merk trouw aan blijft.

Magis Officina brengt leven in een interieur

Door de kleine buigingen die de ijzeren vormen aan de uiteindes hebben, heeft deze serie producten iets weg van het figuur van een mens. Als je goed kijkt, zie je ranke armen en benen die verschillende elementen vasthouden om jou van dienst te zijn. Zo staat de Officina Valet kapstok elke dag keurig voor je klaar om je kleren aan te nemen. Hij heeft zelfs een bakje vast waar je een horloge of sieraden in kwijt kunt. Heb je liever iets of iemand die je ruimte van wat romantiek voorziet? Ga dan voor de Officina 3 kandelaar. Met maar liefst drie armen voorziet deze bijna een meter hoge kandelaar elke donkere ruimte van sfeer en gezelligheid.

Magis Officina bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Magis Officina collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.