Magis Steelwood

De producten uit de Magis Steelwood collectie zijn zoals de naam je misschien al doet vermoeden gemaakt van staal én hout. De combinatie van deze materialen maakt de meubels tot een stijlvolle aanwinst voor in je woning. De Magis Steelwood Coat Stand kapstok is daar een mooi voorbeeld van. Deze kapstok zorgt ervoor dat je jassen, sjaals en paraplu’s er goed bij hangen. Vaak zijn kapstokken niet de mooiste meubels, maar deze mag er wezen. Hij is perfect in balans door het driepotige onderstel. Ook al kies je ervoor om maar één jas op te hangen, hij blijft rustig staan hoor. Zo weet je in elk geval zeker dat je buitenkleding veilig in handen is van deze beauty. Wil je meer weten over deze collectie? Lees dan snel verder! 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Magis: hoe het ooit begon

Sinds 1976 laat het Italiaanse Magis al veel moois van topkwaliteit zien. Eugenio Perazza is de man die achter het succes van Magis zit. Volgens hem is design een manier van denken. Zij halen inspiratie uit wat er in de buitenwereld gebeurt en proberen kansen te signaleren in bestaande elementen. Deze elementen passen ze vervolgens toe in een andere context. Het moet natuurlijk wel uitvoerbaar zijn, maar ook daar wordt aan gedacht. Blijkt het uitvoerbaar te zijn? Dan wordt het idee werkelijkheid. De producten zijn vaak net een tikkeltje anders zoals je van Magis mag verwachten. Topontwerpers als Stafano Giovannoni, Konstantin Grcic en Jasper Morrison dragen hier absoluut hun steentje aan bij.

Blikvangers: de Magis Steelwood meubels

De meubels uit de Steelwood collectie eisen graag je aandacht op. En daar hebben ze ook recht op. Kijk eens naar de Magis Steelwood stoel bijvoorbeeld. Deze stoel zet je met een gerust hart aan je eettafel, maar je kunt hem ook een plek geven aan je bureau. Het is maar net waar hij je bij kan helpen. De Magis Steelwood tafel 182x90 maakt het plaatje compleet. Heerlijk lang tafelen aan deze tafel komt helemaal goed. Ga je graag wat meer de hoogte in? Dan kan de Magis Steelwood barkruk je goed van dienst zijn. Hij heeft prachtige details die je ook direct laten zien hoe deze barkruk in elkaar steekt. De welbekende broertjes Ronan & Erwan Bouroullec vormen het brein achter de fraaie ontwerpen uit deze collectie.

Magis Steelwood bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Magis Steelwood collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.