Magis One

Houd je van geometrische vormen? Dan neem je vast en zeker graag plaats op de stoelen en barkrukken uit de Magis One collectie. De Magis Chair One stoel zwart is de absolute nummer één van ontwerper Konstantin Grcic. Hij is ook verkrijgbaar in een andere variant: de Magis Chair One stoel. Je kunt deze stoel een schitterende plek geven in je woning, maar ook in de buitenlucht vindt hij zijn plekje wel. Door het schitterende design is het in elk geval een echte eyecatcher die hoe dan ook de aandacht van jou of je visite opeist. En dat mag. Het is een stoel die dat beetje extra aandacht verdient. Besluit je om meerdere exemplaren aan te schaffen? Handig om te weten: deze stoel kun je tot acht items stapelen. Superhandig als je even niet zoveel ruimte tot je beschikking hebt. Ben je al nieuwsgierig naar de andere functionele Magis One stoelen uit deze collectie? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Magis design

Magis vindt zijn oorsprong in Italië. Eugenio Perazza is de oprichter van dit designlabel. Een merk die er mag wezen. Niet voor niets al jarenlang een gevestigde naam in de designwereld. Een collectie die opties biedt voor zowel kinderen als volwassenen. Volgens Magis staat design voor een manier van denken en die specifieke manier wordt al gauw zichtbaar als je de producten eens goed bekijkt. Er wordt gekeken naar bestaande elementen en hieruit worden kansen gehaald. Uiteindelijk staan ze stil bij de belangrijkste vraag van dit proces: is het idee toepasbaar of niet? Een bijzondere manier van denken en dat uit zich ook direct in de ontwerpen van Magis. Vaak toch net wat anders dan je misschien verwacht. Kortom, Magis denkt out of the box en dat zie je duidelijk terug in de Italiaanse topdesignproducten, de stoelen zijn hier een perfect voorbeeld van.

Stijlvolle Magis One zitplekken

Zit je graag hoog, of neem je toch liever op een normale hoogte plaats? De Magis Stool One barkruk neemt je graag mee de hoogte in. Los van het feit dat hij vrijwel niets weegt, staat hij door zijn drievoetige onderstel stevig op zijn pootjes. Hij komt geheel tot zijn recht in je woonkamer, maar ook in de buitenlucht voelt hij zich helemaal thuis. Als de barkruk toch niet helemaal is wat je zoekt, kun je voor de Magis Chair One 4Star stoel draaibaar gaan. Het is een plaatje om naar te kijken, maar dat is nog niet alles. Hij zit superlekker en geeft je regelmatig een rondje. Een rondje wanneer het jou uitkomt dan. Op deze Magis One stoel draai je eenvoudig in de richting van het uitzicht dat jou op dat moment aanspreekt.

Magis One bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Magis One collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Magis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.