Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Magis Design

Magis is in 1976 opgericht door Eugenio Perazza. Sindsdien zijn de designmeubelen van Magis niet meer weg te denken uit de designbranche. En terecht, want de beroemde stoelen als de Magis Air Chair en Magis First Chair zijn absolute designiconen. Magis staat voor Italiaanse kwaliteit en creativiteit en is altijd op zoek naar technologische verfijning. Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse designproces is dan ook het opzoeken van grenzen. Een stoel in de vorm van een tol? Een ladekast die om zijn eigen as kan draaien? Of een tapijt waar je mee kunt puzzelen? Magis denkt absoluut out of the box. We zijn benieuwd wat we de komende jaren nog meer kunnen verwachten van dit Italiaanse topmerk!

Een waar designaccessoire: Magis klok

Is het nu een vogelhuisje, of is het toch een klok? Dat vraag je je misschien af bij de Magis Cu-Clock klok die is ontworpen door Naoto Fukasawa. Deze koekoeksklok is eigenlijk in een modern jasje gestoken. Zo is hij weer helemaal bij de tijd. Je kunt hem een mooi plekje geven in je woonkamer, of misschien wel in je hal of je werkkamer. Het is eigenlijk maar net waar deze klok je kan helpen met de tijd. Wanneer je kiest voor deze klok, is een race tegen de klok in elk geval verleden tijd. Hij heeft een breedte van 23 centimeter, een diepte van 9 centimeter en een hoogte van 28,5 centimeter. Zo weet je in elk geval hoeveel ruimte deze Magis klok nodig heeft om goed tot zijn recht te komen.

Magis klok bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elke Magis klok kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kinderstoel van Magis en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Magis klok, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.