Magis lampen

Wie op zoek is naar moderne en uitgesproken verlichting, kan een kijkje nemen bij een van de Magis Lampen. Magis is een merk met een uiteenlopende collectie hanglampen, plafondlampen, tafellampen en vloerlampen. Wel hebben alle lampen een hedendaags ontwerp en zul je bij Magis dan ook geen stoffige ontwerpen vinden! Elk ontwerp is anders en er is dan ook voor ieder wat wils, of je nou op zoek bent naar een simpele of uitgesproken lamp. Kijk maar eens naar de Lost plafond- en wandlamp. Dit simple en moderne lampje heeft dankzij het open midden een bijzonder ontwerp. Je kunt het smalle lampje in elk hoekje van het huis kwijt en het lampje is daardoor gemakkelijk voor verschillende functies te gebruiken. Gemak in een stijlvol ontwerp dus, zoals we van Magis verlichting gewend zijn.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Meer met Magis

Het Magis merk bestaat inmiddels al een hele tijd en is voortgekomen uit één van de mooiste dingen die er bestaat: familie. Het merk is in 1976 gestart door Eugenio Perazza, een ondernemer die besloot zich op design te gaan richten. De naam Perazza doet het al vermoeden: Magis is een Italiaans familiebedrijf. Het woord Magis is dan ook Italiaans en betekent ‘meer’. En laat dat nou precies zijn wat Eugenio Perazza voor ogen had: hij wilde design maken dat verder ging dan wat hij kende, Perazza wilde ‘meer’. En dat is gelukt met Magis: de ontwerpen van het merk combineren design, innovatie en experimenten. Hierdoor ontstaan vernieuwende en verrassende items die voor vele verschillende interieurs geschikt zijn. Kortom, wat je ook zoekt, er is altijd een Magis lamp voor jou!

Het DNA een Magis lamp

Iets wat kenmerkend is voor de grote collectie Magis lampen, is dat deze erg uiteenlopend is. Van plafond- en muurlampen tot bijzondere tafellampen of vloerlampen. Naar wat voor verlichting je ook op zoek bent, er is dus altijd wat voor jou te vinden. Maar hoe verschillend de Magis lampen ook zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen: elke lamp heeft het Magis DNA. Een Magis lamp gaat voor ‘meer’ en brengt dan ook altijd iets vernieuwends. De lampen vallen dan ook allemaal op, op hun eigen manier. Kijk bijvoorbeeld naar de Lost Linnut Kirassi tafellamp. Deze bijzondere Magis Linut lamp valt op door de vogelvorm. Een lamp als deze vind je nergens anders – en laat dat nou net zijn waarom dit zo’n typische Magis lamp is!

Magis lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Magis. Dat betekent dat wij elk product uit de Magis verlichting collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Magis product en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Magis product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.