Sorteren op

1-36 van 65 producten

Design kussens: profiteer van kortingen tot 40%!

In de design kussens outlet van Flinders vind je unieke exemplaren waarmee je je huis in een handomdraai een beetje persoonlijker maakt. De afgelopen jaren heeft ons meer dan ooit doen beseffen dan het hebben van een fijn interieur ontzettend belangrijk is. Sierkussens vormen daarnaast een goede en makkelijke manier om binnen korte tijd kleur en stijl in huis te brengen. We hebben sierkussens in allerlei vormen, formaten en kleuren. Je kunt ook eens een kijkje nemen in de outlet kussen collecties van &tradition, Bolia, Fatboy, Pols Potten, Cane-Line, HAY, HKliving, Menu, Muuto en Normann Copenhagen. De design kussen outlet kan er elke dag weer anders uitzien. Houd deze uitverkoop pagina daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete design kussen er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design sierkussen.

Design sierkussens outlet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design kussens van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een design sierkussen van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.