Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Servies Servies

Bloempotten Bloempotten

Meubels Meubels

Lampen Lampen

Sorteren op 1-36 van 580 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 580 producten Terug naar boven

Van Serax bloempot tot tuinmeubelen en verlichting

We gaan heel wat jaren terug naar het jaar van de totstandkoming van Serax: 1986. De broers Serge en Axel van den Bossche richten toentertijd dit bedrijf op dat begon als een klein merk en inmiddels is uitgegroeid tot een multinational. Dit verklaart ook direct waar de naam van Serax vandaan komt, want de eerste paar letters van hun voornamen vormen deze merknaam. Het is een echt familiebedrijf en in deze familie weten ze als geen ander hoe het eraan toe hoort te gaan. Zo zijn de broers wel gewend om bijvoorbeeld bloempotten te verhandelen wat ze vroeger van hun moeder leerden. De Serax bloempot bleek een groot succes. Elke ontwerper werkt met veel passie aan een nieuwe uitdaging in de vorm van de meest mooie producten. Doordat ze met bekende en onbekende ontwerpers werken, weten ze een divers aanbod te creëren. En die verschillende samenwerkingen hebben ondertussen al geleid tot internationaal succes en veel beroemde collecties.

Stijlvolle woonproducten van Serax

Bij Serax vinden ze het belangrijk dat de producten stuk voor stuk een ruimte creëren die menig mens gelukkig maakt. Dat betekent simpelweg dat deze producten eigenlijk een spiegel vormen van de mensen bij wie deze producten in huis mogen staan. Serax produceert daarom niet continu producten, maar er wordt echt over nagedacht en dat laat één ding zien: producten met een ziel. In de collectie vind je onder meer producten die een eethoek helemaal compleet maken. Van tafels in verschillende afmetingen tot bijpassende stoelen en lampen. Dat laat ook wel zien dat de Sanba en Studio Simple collecties belangrijk zijn voor Serax. Zo worden onvergetelijke momenten aan tafel iets wat zich keer op keer herhaalt. Wat dacht je van de vis karaf Met de Serax vis karaf maak je van ieder etentje een gezellig geheel.

Serax bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Serax en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Serax. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.