Serax vazen

De Serax vazen collectie omhelst een kleine, maar geliefde serie vazen. De collectie is veelzijdig en wordt gekenmerkt door het bijzondere materiaalgebruik. Zo heeft Serax vazen gemaakt van papier maché, keramiek of glas. Zo haal je met de Serax Volumes vazen een klein beetje geschiedenis in huis. Ontwerper Piet Boon liet zich namelijk inspireren door de schilderijen van de Italiaanse kunstenaar Giorgio Morandi die bekend werd door zijn prachtige stillevens. Boon liet zich inspireren door het kleurgebruik en ontwierp een schitterende collectie potten, vazen en schalen die naadloos aansluiten bij de huidige woontrends. Zo is de Volumes by Piet Boon vaas Ø25, de grootste vaas uit de collectie. Deze valt niet alleen op door zijn grootte, maar ook door zijn prachtige warme kleur. Naast deze bijzondere vaas vind je bij Flinders nog veel meer mooie vazen van Serax. Voor welke Serax vaas ga jij?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 55 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 55 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Serax

Als we Serax zouden vragen waar het merk het meest trots op is, zal het antwoord waarschijnlijk zijn op hun familieroots. Het begon namelijk allemaal bij twee broers, waarbij handelen in bloempotten met de paplepel werd ingegoten. Daar is het gelukkig niet bij gebleven, want Serax is nu hét design merk voor al je meubels, accessoires, tafelgerei, glasservies, bloempotten en vazen. Alle producten worden zorgvuldig ontworpen door zowel opkomende als gevestigde designers, waarvan Marie Michielssens zelfs afkomstig is uit de Serax familie. Zij ontwierp onder andere de populaire Serax cactus vaas en de organische Serax Billy vaas. Naast deze witte vaas, kun je bij het assortiment ook terecht voor gekleurde vazen, zoals groen, blauw en trendy beige.

Trendalert: beige vazen van Serax

Beige is dé kleur van het moment en dat is dan ook te zien aan menig Serax vaas. De trend komt uit Scandinavië, waarbij de gelaagdheid van papier en lichte kleuren centraal staan. Een vaas met een rustige, beige kleur gaat bij Serax vaak gepaard met een kunstzinnige vorm, zoals een U vaas. De Serax Vaas set van 2 bevat maar liefst twee U-vormige vazen. Deze bestaan uit beton, maar Serax vazen kunnen ook worden gemaakt van papier maché, glas of keramiek met beige afwerking. Gunstig aan de beige Serax vazen is dat ze gemakkelijk te combineren zijn, maar tegelijkertijd een statement kunnen maken vanwege een unieke vorm, kleurverloop of grove afwerking. Wij zijn in ieder geval fan van deze interieurtrend, jij ook?

Serax vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle Serax vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.