Serax spiegels

Geef je huis sfeer met een van de prachtige spiegels van Serax. Een Serax spiegel aan de wand heeft een grote decoratieve waarde in je huis. Hang bijvoorbeeld een bijzonder exemplaar in de hal voor een spectaculaire blikvanger bij binnenkomst. Bij dit merk weten ze als geen ander hoe ze een woning kunnen omtoveren tot een mooi geheel met een persoonlijke touch. Bij elk ontwerp wordt het verhaal erachter niet uit het oog verloren. Ook combineren designers meerdere functies in het ontwerp. Zo introduceert dit merk de Serax Mirrors by Marie Machielsen. De beeldschone, eenvoudige Serax spiegel is multifunctioneel. De moderne vorm wordt in prachtig balans gebracht met de ronde afwerking. Waar hang jij hem op?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Serax opgericht in 1986

De totstandkoming van Serax vond plaats in het jaar 1986. De broers Serge en Axel van den Bossche richten toentertijd het bedrijf op dat begon als een klein merk. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een multinational met meer dan vijfenzestig medewerkers en een hoofdkantoor in Antwerpen. Het is een familiebedrijf dat als geen ander weet hoe het eraan toe hoort te gaan. De twee broers zijn namelijk gewend om bijvoorbeeld bloempotten te verhandelen wat ze vroeger van hun moeder leerden. Bij het merk is het belangrijk dat de producten stuk voor stuk een ruimte maken die geluk creëert. De producten vormen een spiegel van de mensen bij wie deze producten in huis mogen staan. Er wordt goed nagedacht over de producten en dat laat één ding zien: producten met een ziel. Een Serax spiegel is daar een goed voorbeeld van.

De Serax spiegel: een organische vorm spiegel

Ontwerpster Marie Michielssen ontwerpt sinds lange tijd voor Serax. De designer haalt haar inspiratie uit het alledaagse leven. Ze laat zich leiden door verschillende prikkels die haar inspireren om nieuwe ontwerpen te maken. Haar gevoel vertaald zich vaak in eigenzinnige ontwerpen zoals theelichtjes, vazen, bloempotten en spiegels. Een mooi voorbeeld van haar werk is de Serax spiegel type C. De spiegel maakt duidelijk dat perfect ook maar saai is. We zien een net-niet-volmaakte cirkel waardoor je de wereld om je heen ziet. De wereld om je heen is namelijk prachtig met al zijn imperfecties. Wij vinden de organische spiegel schitterend. Het is trouwens ook mooi als je meerdere spiegels uit de serie van Serax combineert. Combineer deze spiegel met bijvoorbeeld de Serax spiegel type D en de Serax spiegel type A.

Serax spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle Serax spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.