Serax x Marni

De prachtige Marni collectie van Serax is met geen andere collectie te vergelijken. De serie bestaat uit een complete serviescollectie die van a tot z op elkaar is afgestemd. Marni is tot stand gekomen dankzij een noemenswaardige samenwerking tussen Serax en het Italiaanse modemerk Marni. Elk stuk servies is met de hand gemaakt van porselein. Dit betekent dat de illustraties van de hand van Franceso Risso – Creative Director van Marni – komen. Deze tekeningen zie je overal terug, van borden tot aan de Midnight Flowers by Marni Anemone Milk theepot. Niet alleen de illustraties hebben een handgemaakte en hierdoor unieke uitstraling, maar ook elk bord, kommetje, kopje, pot en kan heeft licht asymmetrische vormen. Dit kenmerkt de kwaliteit en de authenticiteit van het Marni design servies.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-32 van 32 producten Sorteren op 1-32 van 32 producten Terug naar boven

Serax design: pracht, praal en kwaliteit

Wanneer je naar de oprichting en de rest van het verleden van Serax kijkt, kom je er achter dat het merk vol met passie en inspiratie zit. Serax is een echt familiebedrijf dat is opgericht door twee broers: Serge en Axel van den Bossche. In de loop der jaren is het merk verschillende samenwerkingen aangegaan met getalenteerde mensen, denk hierbij aan chefkoks, designers en architecten zoals Vincent van Duysen, Sergio Herman, Yotam Ottolenghi en Piet Boon. Vooral de servies collecties zijn ontworpen door grote namen met elk een eigenzinnig karakter. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel, wat resulteert in stijlvol servies vervaardigd uit onder andere keramiek, porselein en mondgeblazen glas. De Marni collectie mag dan ook meer dan terecht in dit mooie rijtje serviescollecties aansluiten.

De grensverleggende visie van modemerk Marni

Marni is opgericht in 1994 als familiebedrijf door Consuleo Castiglioni en is niet meer weg te denken uit modewereld van nu. In 2016 heeft Francesco Risso het merk overgenomen die tot de dag van vandaag bekend staat voor hun artistieke, kleurrijke en unieke ontwerpen in het hogere segment. Marni is een merk dat de traditionele grenzen van mode overschrijd en hiermee het verschil viert door het gebruik van allerlei kleuren en materialen in combinatie met unieke prints en vormen. Hetzelfde geldt voor de Midnight Flowers by Marni collectie waarbij elk porseleinen stuk servies is voorzien van een slijtvaste glazuurlaag. Dit maakt de collectie niet alleen stijlvol, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Het speelse maar toch elegante servies is - net als hun kledinglijn - uniek en gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Serax x Marni bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de Serax x Marni collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.