Serax Studio Simple

In samenwerking met Studio Simple heeft Serax een geweldige collectie uitgebracht: de Studio Simple collectie. Deze serie omvat een verscheidenheid aan stijlvolle, eerlijke gebruiksvoorwerpen die in menig interieur prachtig tot hun recht komen. Het ontwerpersduo Ann Vereecken en Jeroen Worst van Studio Simple houden van eenvoud en dat zie je goed terug. Kijk bijvoorbeeld eens naar de tafellampen, spiegels en tafels. De minimalistische designstijl sluit geweldig goed aan op de hedendaagse woonstijlen, maar ook op de woonstijlen van de toekomst. Met andere woorden: de Studio Simple ontwerpen zijn tijdloos. Het herontdekken van de simpele dingen des levens maakt de producten zodoende ook duurzaam. Neem bijvoorbeeld de Serax Studio Simple spiegelkapstok large. Heb jij al een designproduct op het oog waarmee je jouw woning stijlvol kan inrichten?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over Serax

Het Belgische merk Serax is een waar succesverhaal. Het familiebedrijf begon in 1986 toen de broers Serge en Axel van den Bossche in de garage een kleine bloempottenhandel opzetten. Het werd een ongekend succes. Vandaag de dag is Serax een internationaal succesvol designlabel met wel 65 werknemers en een hoofdkantoor in Antwerpen. Ondanks het succes is Serax een echt familiebedrijf gebleven. Zo wordt het bedrijf bijvoorbeeld bestuurd door Axel en zijn vrouw Marie Michielssen. Bijzonder aan Serax is dat ze met bekende en onbekende ontwerpers samenwerken waardoor ze een divers aanbod weten te creëren. Een paar namen uit het lijstje zijn Piet Boon, Vincent van Duysen en Paola Navona. Deze verschillende partnerschappen hebben geleid tot internationaal succes en beroemde collecties. Zo vind je het tafelwerk van Serax geregeld terug bij sterrenrestaurants. Gelukkig kan je de befaamde collecties ook bij Flinders vinden.

Serax lampen van Studio Simple: simply the best

De collectie van Studio Simple voor Serax bestaat onder andere uit een aantal prachtige verlichtingswerken. Populair zijn de Studio Simple Matt tafellampen die zich werkelijk overal thuis voelen: in een moderne woonkamer, een contemporaine salon of als blikvanger in een simplistische studeerkamer. De tafellampen vind je in verschillende kleuren. Bijzonder zijn de wandlampen van Studio Simple voor Serax. Deze apart geconstrueerde wandlampen zijn opvallend, maar vinden tegelijkertijd in veel verschillende interieurstijlen hun plek. Neem bijvoorbeeld de Studio Simple 120xH40 wandlamp. Zoals je ziet is de lichtbron die je zelf uitkiest een opvallend onderdeel van deze lamp. Zo kun je de wandlamp op jouw manier verwerken in een ruimte. Ideaal!

Stijlvolle accessoires van Studio Simple voor Serax

In de Studio Simple collectie voor Serax vind je verschillende woonaccessoires om jouw interieur helemaal af te maken. Woonaccessoires brengen gezelligheid aan in huis en geven elke ruimte een persoonlijk karakter. Neem bijvoorbeeld eens de Studio Simple wandplank small. Deze simplistische wandplank is beeldschoon en praktisch in gebruik. Je kunt er al je mooie en waardevolle woonaccessoires op kwijt. De wandplanken zijn er bovendien in verschillende maten. Zo is er voor elk huis een geschikt exemplaar te vinden. De spiegels uit deze collectie combineer je bijvoorbeeld leuk met de wandplanken voor een stijlvol, contemporain tafereel. Welke woonaccessoires uit de Studio Simple collectie van Serax behoren tot jouw favorieten?

Serax Studio Simple bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de Studio Simple collectie van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.