Spiegels

Design spiegels

Design spiegels voor de hal koop je bij Flinders. Design spiegels zijn een makkelijke manier om je hal ruimtelijker te maken. Bovendien geven onze unieke design spiegels een bijzondere uitstraling aan je entree. De entree is tenslotte het eerste dat je ziet bij binnenkomst, dus die verdient wel wat extra aandacht. Een prachtige eyecatcher voor een indrukwekkende entree zijn de Francis spiegels van Petite Friture. Deze zijn uniek vanwege het generfd epoxy dat op de spiegels is aangebracht. Is dit toch niet helemaal jouw smaak? Dan is er nog een hele ruimte keuze aan allerlei andere spiegels van topmerken zoals Serax, Bolia, van Esch, Dutchbone en nog veel meer.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 73-108 van 347 producten Laad meer artikelen Sorteren op 73-108 van 347 producten Terug naar boven

Design spiegels in de hal

Design spiegels in je hal vervullen maar liefst 3 functies. Ten eerste laat dit een hal groter en ruimtelijker lijken, ten tweede kun je altijd nog even controleren of alles er naar behoren uitziet. Als laatste is het een leuk accessoire die de hal bijvoorbeeld uitnodigend laat lijken of gewoon mooi past in het interieur. De organische lijnen en een fraai messingkleurig frame maken de Pond spiegels van Ferm Living een ware toevoeging. Als je helemaal weg bent van organische spiegels, is het een idee om de druppelvormige Pond spiegels, of natuurlijk andere design spiegels met elkaar te combineren. Deze 3 functies lijken ons genoeg om te kunnen stellen dat een spiegel in de hal onmisbaar is!

Design spiegels voor jou

Elke hal is anders. Een hal kan smal, ruimtelijk, hoog, laag of klein zijn. Dit maakt het natuurlijk essentieel om verschillende formaten design spiegels aan te bieden. Naast de praktische essenties, is een spiegel die bij het interieur past ook geen overbodige luxe. Daarom heeft elke spiegel andere details wat betreft vorm, kleur en afwerking. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de spiegels van pols potten. Hier is keuze uit ovale spiegels, ronde spiegels, staande spiegels of zelfs eentje met een marmeren frame. Deze spiegels zijn allemaal vrij gedurfd, maar voor de liefhebbers zijn er natuurlijk ook klassiekere modellen in het assortiment van design spiegels. Het is maar net waar jij naar op zoek bent.

Design spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design spiegels van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design spiegels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.