Audo Copenhagen Epoch

Met de prachtige items van de Audo Copenhagen Epoch lijn kun je al jouw favoriete items op een stijlvolle wijze kwijt. De design kapstokken en planken zijn gemaakt van het mooiste hout en zien er daardoor ontzettend elegant uit. Je kunt de Epoch items kwijt aan je muur. Ga bijvoorbeeld voor de Epoch kapstok 79. Deze kapstok ziet er door het minimalistische, houten design prachtig uit. Het is een typisch tijdloos Scandinavisch ontwerp. Maar dat niet alleen: De kapstok is maar liefst 79 centimeter lang en heeft dus ruimte voor al jouw favoriete jassen, tassen of andere items. De ideale kapstok, als je het ons vraagt. De Audo Copenhagen Epoch is bijvoorbeeld ook heel handig voor in de hal of in de keuken. Snel een plekje kiezen voor deze multifunctionele topper, dus!

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen is het beste van het beste

Prachtig design van een hoogwaardige kwaliteit, dat zijn de accessoires van Audo Copenhagen. Het merk combineert Scandinavisch minimalisme met kwalitatief prachtige materialen waardoor de designs er luxe uitzien. Je kunt met een ontwerp van Audo Copenhagen dan ook zeker de show stelen. De items van Audo Copenhagen zien eruit alsof het echte klassiekers zijn, ook al zijn ze gloednieuw. In alle ontwerpen van het Deense merk zien we vooral eenvoud en toegankelijke kleuren die makkelijk te combineren zijn in vele interieurs. De wandplanken van Audo Copenhagen zijn hier een perfect voorbeeld van. Kies dus voor dit Scandinavische label wanneer je op zoek bent naar het beste van het beste: zowel qua uiterlijk als kwalitatief.

Vorm en functie komen samen in een Audo Copenhagen kapstok of wandplank

De prachtige planken en kapstokken van de Audo Copenhagen Epoch serie zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook functioneel. Precies zoals we van het Deense label gewend zijn. De planken hebben namelijk een handige opstaande rand, waardoor zich een soort bakje vormt bij de plank. Daardoor kun je al jouw favoriete objecten en misschien ook kunst kwijt op de planken, zonder dat deze gammel staan. Of kijk eens naar de Epoch kapstok 50. Deze kapstok ziet er prachtig uit en biedt ruimte voor wat jij neer wilt zetten of hangen. Zo is de kapstok niet alleen een functioneel item, maar kan het ook een eye-catcher in jouw interieur vormen. Bovendien heeft deze kapstok dankzij het warme hout een uitnodigende uitstraling en brengt de plank dus sfeer in je interieur. Breng functie en design dus samen met Audo Copenhagen Epoch.

Audo Copenhagen Epoch bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Epoch collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.