Audo Copenhagen Androgyne

Wauw! Wat zijn dit voor beeldschone tafels? Dit zijn de prachtige Androgyne bijzettafels, salontafels en eettafels van Audo Copenhagen. De naam ‘Androgyne’ is niet voor niets gekozen. Aangezien het woord zowel voor ‘man’ als ‘vrouw’ staat, zien we in de Androgyne collectie van Audo Copenhagen ook de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke elementen terug. De combinatie van rechte hoeken en zachte rondingen maakt de tafels interessant om naar te kijken en geeft ze meer dimensie. Daarnaast zijn er vele verschillende materiaalsoorten vertegenwoordigd in de collectie. Kortom, als je op zoek bent naar een echte blikvanger in huis zou je in deze tafelcollectie zomaar eens je gedroomde kandidaat kunnen vinden. Heb jij al een Audo Copenhagen Androgyne tafel op het oog?

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen en de Androgyne serie

Het Deense designlabel Audo Copenhagen heeft een grote fascinatie: de manier waarop een ruimte en een individu samen kunnen smelten tot één geheel en dat allemaal door middel van design. De ontwerpen van Audo Copenhagen zijn dan ook persoonlijk, functioneel en uiteraard van de hoogste kwaliteit. Ook de Androgyne tafels van Audo Copenhagen passen daar perfect bij. De tafels werden ontworpen door Danielle Siggerud die afstudeerde aan de Royal Academy of Fine Arts in Denemarken. Ze heeft haar eigen designstudio en heeft al verschillende ontwerpen voor Audo Copenhagen gemaakt. Zo ook de Androgyne tafels. De tafels uit deze serie zijn perfect in proportie en daarnaast echte voorbeelden van meubels die de nadruk leggen op contrast. Een perfecte match, dus.

Stijlvolle Androgyne tafels van Audo Copenhagen

Als er iets is wat je een echt voordeel van de Androgyne collectie van Audo Copenhagen kunt noemen, is het wel de ontelbare keuzes die je hebt. Er zijn niet alleen verschillende maten en soorten, maar ook diverse combinaties qua materiaal. Zo heb je bijvoorbeeld de Androgyne bijzettafel Ø40 zwart, Calacatta Viola marmer, of juist een variant helemaal van staal. Liever hout? Dat kan ook. De Androgyne salontafel zal mooi staan bij jou in de woonkamer. Je kunt zelf kiezen of je een tafelblad van hout of natuursteen wilt. De eettafels uit de Androgyne collectie van Audo Copenhagen hebben ook weer iets unieks: een rond tafelblad. Neem een voorbeeld aan de Androgyne eettafel Ø150. Weet jij al welke tafel jouw voorkeur krijgt? Er is in ieder geval keuze genoeg!

Audo Copenhagen Androgyne bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Androgyne collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.