DCW éditions Biny

De DCW éditions Biny is vernoemd naar de ontwerper van de serie; Jacques Biny. In de jaren vijftig begon Biny op 42-jarige leeftijd een werkplaats waar hij moderne verlichting produceerde. Heel ijverig werkte hij aan de zoektocht om een huis op de best mogelijke manier te verlichten. Dit deed hij met grote productiviteit. In zijn carrière van dertig jaar heeft hij meer dan vierhonderd modellen geproduceerd. Altijd met functionaliteit voorop, in een simplistische moderne stijl waar de jaren 50 bekend om is en die weer helemaal terug is. Zo past de Biny tafellamp LED nu weer perfect op je bureau of naast je bed. De jaloezieën voor de lichtbron zijn verstelbaar en geven je de mogelijkheid het zachte warme licht bij te sturen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Tijdloos ontwerp van DCW éditions

Het Franse merk DCW éditions maakt lampen waarbij de tijdloosheid van het ontwerp een belangrijke rol speelt. Bij alle series is er link met het verleden, past hij perfect in het interieur van nu en is hij met zoveel zorg gemaakt dat hij makkelijk ook nog een generatie meekan. Het is belangrijk dat de producten als functioneel, betrouwbaar en eerlijk kunnen worden omschreven. Zo doorstaan ze met gemak de veranderingen van het modebeeld door de jaren heen. Deze kernwaarden zag het merk ook terug in het ontwerp van de lampen van Jacques Biny en besloot zo deze serie lampen te reproduceren. Nu wel met geïntegreerde ledlichtbronnen in plaats van gloeilampen. Omdat sommige ontwikkelingen te goed zijn om te negeren.

DCW éditions Biny lampjes bij het slapen gaan

Het is belangrijk om de laatste uren voor het slapen gaan in warm zacht licht door te brengen. Ook in bed wanneer je nog even een boek wil lezen, je zus nog moet terugbellen of eindelijk tijd hebt de krant door te nemen. Daarbij is het fijn wanneer je vroeg op moet even te kunnen wennen aan het licht. De Biny Bedside bedlamp links LED voorziet je in elke situatie van gemak. Hij bevat een vaste lamp met jaloezieën en een draaibaar spotje wat je op je boek kan richten wanneer je geliefde al ligt te slapen. De twee verschillende lampjes zijn apart te bedienen. Willen jullie allebei deze fijne lamp om je eigen licht te bedienen? Neem dan de Biny Bedside bedlamp rechts LED voor aan de andere kant van het bed. Ruzie om wie het licht uit moet doen is niet langer nodig.

DCW éditions Biny bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle lampen uit de DCW éditions Biny serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.