DCW éditions tafellampen

Heb jij de DCW éditions tafellampen al gezien? Neem maar gauw een kijkje ongeacht het antwoord, want in deze collectie ontdek je echte designklassiekers. Sommige ontwerpen van de DCW éditions tafellampen dateren namelijk al uit de jaren 20 van de vorige eeuw en zijn door het merk opnieuw in productie genomen. Gelukkig maar, want de tafellampen van DCW éditions passen helemaal in het interieur van nu. Functioneel, sierlijk en eigentijds: dat is de beste omschrijving voor deze prachtige lampen. Neem bijvoorbeeld de In the Sun tafellamp LED: een simpele en toch prachtige lamp die ook nog eens snoerloos is. Je zet hem dus met gemak overal neer en het verplaatsen van de lamp gaat ook heel handig. Maar er is meer: neem maar een kijkje tussen de prachtige ontwerpen van dit merk.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Ontstaan van DCW éditions tafellampen

DCW éditions is in het bezit van verschillende prachtige collecties. Deze van oorsprong Franse collecties zijn qua stijl net zo goed vertegenwoordigd als qua innovatie. De lamp waarmee het merk groot werd is zonder twijfel de Lampe Gras collectie. DCW éditions heeft daar inmiddels meer dan veertig modellen van op de markt gebracht die variëren van hanglampen tot tafellampen en van vloerlampen tot plafondlampen. Nadat het succes van de Lampe Gras serie was gebleken, besloot DCW éditions nog vele andere lampen op de markt te brengen. Ook van andere ontwerpers dan Gras. Al deze lampen waren weer even innovatief en stijlvol. Voor een uitgebreid assortiment aan tafellampen ben je bij DCW éditions dus aan het juiste adres.

DCW éditions tafellampen: kleine maat, grote designklassieker

Ondanks de kleinere afmetingen zijn de DCW éditions tafellampen groots in hun voorkomen. Neem bijvoorbeeld de Collection Knokke tafellamp LED of de Collection Boucle tafellamp LED. Deze tafellampen zijn vernieuwend op ieder front. Ten eerste: het in principe een lamp, maar het licht dat ze verspreiden lijkt net sfeervol kaarslicht. Kortom: een echte beauty die het zowel op een salontafel in de woonkamer als op het nachtkastje in de slaapkamer geweldig doet. Tot slot stellen we je graag voor aan de ISP tafellamp LED. Deze mooie tafellamp van DCW éditons lijkt een stuk kleiner dan hij in werkelijkheid is. De lamp heeft een lengte van ruim 55 centimeter. Dit maakt hem de perfecte lamp voor op een langwerpige eettafel bijvoorbeeld.

DCW éditions tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle DCW éditions tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.