DCW éditions vloerlampen

DCW éditions heeft drie vloerlampen in de collectie, die stuk voor stuk heel verschillend zijn. De DCW éditions Lampe Gras N411 vloerlamp, bijvoorbeeld, heeft een armatuur met een knik erin die kenmerkend is voor vele lampen uit deze collectie. Deze DCW éditions vloerlamp heeft daardoor een verstelbare breedte tot wel 92 centimeter. Omdat elke arm van de lamp bovendien draaibaar is en de kap kantelbaar, kun je de vloerlamp voor vele doeleinden gebruiken. Net als de andere lampen van dit Franse merk! Een boek lezen, wijntje drinken, studeren of tv kijken: de DCW éditions vloerlampen staan altijd achter je. Tel daar de satijnfinish bij op die iedere lamp heeft meegekregen en je begrijpt dat deze verlichting een aanwinst is voor meerdere ruimtes in huis.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Dit is DCW éditions

DCW éditions is de verzamelnaam voor een vijftal prachtige verlichting series, waaronder het geliefde Lampe Gras en Here Comes The Sun. Deze van oorsprong Franse collecties kunnen het beste worden omschreven als functioneel, betrouwbaar en eerlijk. DCW éditions heeft inmiddels meer dan veertig modellen van de Lampe Gras op de markt gebracht die variëren van hanglampen tot tafellampen en van vloerlampen tot plafondlampen. Nadat het succes van de Lampe Gras serie was gebleken, besloot DCW éditions ook de werken van de Engelse ontwerper Bernard Schottlander en de Franse Julien-Henri Porché in productie te nemen. En niet zonder resultaat! Voor een uitgebreid assortiment aan multifunctionele lampen ben je bij DCW éditions dus aan het juiste adres.

Met alle winden mee

Zoals gezegd zijn de DCW éditions vloerlampen zeer verschillend. Waar de één een soort knik in het armatuur heeft, lijkt de ander schuin omhoog te reiken. De Lampe Mantis BS1 booglamp zwaait zwierig om zijn as, terwijl hij toch stevig op zijn enkele been blijft staan. Daarnaast is hij maar liefst 164 centimeter hoog, dus deze DCW éditions vloerlamp torent flink boven je bank of stoel uit. En dat is wel zo handig, want dankzij de kantelbare kap kan hij je perfect bijschijnen. Wil je nog meer flexibiliteit? De Lampe Gras N215 L vloerlamp buigt, zwaait en waait met alle winden mee dankzij de draai- en kantelbare armen. Bovendien kun je de lange arm over de gehele lengte van de stam vastzetten, dus ook hier kun je ruim in variëren. Deze DCW éditions vloerlamp biedt dus eindeloos veel mogelijkheden!

DCW éditions vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij iedere DCW éditions vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke DCW éditions vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een DCW éditions vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.