DCW éditions ISP

De lampen uit de DCW éditions ISP collectie zijn ontworpen met een schatkist aan verschillende ideeën uit allerlei verschillende hoeken. Zo is er bijvoorbeeld een grote kans dat de ISP L wandlamp LED jou doet denken aan een klassieke kaars die vroeger werd gebruikt om de donkere gangen in een kasteel te verlichten. Dit is natuurlijk geen toeval, want het design van de lampen uit de DCW éditions ISP collectie is inderdaad gebaseerd op dit klassieke ontwerp. Om de ISP L wandlamp LED en de ISP R wandlamp LED een modernere uitstraling te geven, hebben ze allebei een aerodynamische afwerking gekregen. Om dit te bewerkstelligen, heeft designer Ilia Sergeevich Potamine zijn andere expertise gebruikt. Hij is namelijk eveneens luchtvaartpiloot en heeft daardoor als geen ander zicht op hoe de meest aerodynamische en strakke ontwerpen zo stijlvol mogelijk kunnen worden vervaardigd.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over DCW éditions

DCW éditions is een verlichtingsmerk dat haar wortels heeft in de meest sfeer- en stijlvolle steden ter wereld: Parijs! En dat is aan de lampen van DCW éditions te zien. Omdat de ontwerpen veelal gebaseerd zijn op een ontwerp uit het verleden, worden de lampen van DCW éditions gesierd door een klassieke uitstraling. De lampen zijn vaak een vernieuwde uitgave van een zoveel mogelijk intact gelaten designicoon, maar kunnen een klassiek, retro ontwerp als basis gebruiken om het vervolgens in een compleet nieuw, modern jasje te steken. Dat laatste is duidelijk het geval bij de lampen uit de DCW éditions ISP collectie. En daar zijn we hartstikke blij mee, want deze lampen passen perfect in een strak, moderner interieur en zijn daarnaast ook een stuk brandveiliger dan de klassieke kandelaar.

Een veelzijdige collectie

De lampen uit de DCW éditions ISP collectie kun je letterlijk overal in huis gebruiken. Het geheim hierachter schuilt in het feit dat ontwerpers Ilia Sergeevich Potamine, niet één, niet twee, maar wel drie verschillende edities heeft ontwerpen. Waar de ISP L wandlamp LED en de ISP R wandlamp LED uitermate geschikt zijn voor gebruik in de gang, keuken of woonkamer, kent de ISP tafellamp LED haar toepassingen voor als nachtlampje, bureaulamp of tafellamp. Dezelfde basis is ditmaal niet aan de muur bevestigd, maar rust op een marmeren ondergrond, die zowel in het zwart als het wit verkrijgbaar is. Welke vind jij het mooist?

DCW éditions ISP bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle producten uit de DCW éditions ISP collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.