DCW éditions bureaulampen

De collectie DCW éditions bureaulampen zijn niet alleen bijzonder stijlvol, maar geven je ook graag wat extra licht. Een voorbeeld van zo'n stijlvol exemplaar is de DCW éditions Lampe Gras N317 bureaulamp. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder geel, rood en koper. Zo kies je in elk geval eenvoudig de kleur uit die past bij de ruimte waar je deze blikvanger wilt neerzetten. Een andere bureaulamp is de ;DCW éditions Lampe Gras N205 bureaulamp. Het is een multifunctionele lamp met drie scharnieren waardoor je hem zo ongeveer in elke positie kunt zetten die je wilt. Hij is zelfs zo flexibel dat je hem om zijn as kunt laten draaien. Deze DCW éditions bureaulampen zijn toch wel industrieel te noemen, maar tegelijkertijd helemaal van deze tijd. Heb jij al een favoriet op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

DCW éditions

DCW éditions is de verzamelnaam voor een vijftal prachtige verlichtingsseries, waaronder het vernieuwende IN THE TUBE. Deze van oorsprong Franse collecties kunnen het beste worden omschreven als functioneel, betrouwbaar en eerlijk. Bovendien maakt DCW éditions iedere lamp met de grootste zorg, waardoor de mooiste creaties zijn ontstaan. Elke serie heeft een eigen unieke uitstraling. Zo bestaan de Lampe Gras en Lampe Mantis reeksen uit lampen met een buizenframe. De Here Comes The Sun serie bestaat uit ronde hanglampen die doen denken aan een opkomende zon. Hoe verschillend de lampen ook zijn, ze hebben ook dingen gemeen. Zo zijn de lampen van DCW éditions herkenbaar aan het materiaal: gepoedercoat metaal zie je in vrijwel alle series terug. Kortom, voor een uitgebreid assortiment aan multifunctionele lampen ben je bij DCW éditions aan het juiste adres.

Prachtige DCW éditions bureaulampen

Voor welke van de DCW éditions bureaulampen je ook kiest, je doet er hoe dan ook verstandig aan om voor zo'n lamp te gaan. Neem bijvoorbeeld de DCW éditions Lampe Gras N207 bureaulamp. Het is de kleinste bureaulamp uit deze collectie, maar dat maakt hem er absoluut niet minder mooi om. Deze lamp voldoet het liefst volledig aan jouw wensen en daarom is hij ook zo flexibel. Weet je al waar je het licht wilt hebben? Deze lamp zorgt daar wel voor! Dat geldt net zo goed voor de DCW éditions Lampe Gras N201 bureaulamp met tafelklem. Een beauty die je een mooi plekje kunt geven op je nachtkastje of dressoir. Om er zeker van te zijn dat je bureaulamp niet op de grond valt, kun je voor de ;DCW éditions Lampe Gras N226 bureaulamp met tafelklem gaan. Met dit reuzehandige klemsysteem monteer je hem eenvoudig op de rand van je tafel of bureau. Met de DCW éditions Lampe Mantis BS3 bureaulamp kun je thuiskomen. Tijdloze schoonheid in combinatie met de beste materialen maakt deze lamp tot een echte musthave.

DCW éditions bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle DCW éditions bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bureaulamp van DCW éditions en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je DCW éditions bureaulamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.