DCW éditions buitenlampen

Tuin in combinatie met design? Dat is zeker een goede match. DCW éditions buitenlampen zijn prachtige designlampen voor buiten. Het is bijna vanzelfsprekend dat we ons het meest druk maken over de uitstraling van onze woonkamer of slaapkamer, maar we vergeten dat het buitenleven net zo belangrijk is. Hoe fijn klinkt het dat je je tuin volledig in kunt richten naar jouw smaak. Met de prachtige buitenlampen van DCW éditions zet je de eerste stap. Niet alleen overdag, maar zelfs in het donker staat je tuin in de schijnwerpers. Kies bijvoorbeeld voor de DCW éditions Lampe Gras N304. Een hele mond vol, maar prachtig is hij zeker. Dit stoere lampje met Franse finesse fleurt op elk moment van de dag je tuin op.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

DCW éditions

Het Franse merk DCW éditions is een label dat zich bezighoudt met het ontwerpen van verlichting. Van hanglampen tot buitenverlichting: aan elk soort verlichting is gedacht. De collectie is dus breed en diep, want genoeg keuze heb je zeker. De collectie is opgebouwd uit een vijftal prachtige verlichtingsseries en de collectie wordt omschreven als betrouwbaar, functioneel en eerlijk. De producten hebben een simpele, maar toch opvallende uitstraling. Een goede balans hiertussen wordt altijd gezocht en maakt dit merk bijzonder en uitgesproken. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de lampen zowel in een rustige omgeving als in een druk interieur passen. Nog geen idee waar je heen moet met je DCW éditions lamp? Bekijk onze adviespagina over verlichting en lees alles over het maken van je eigen lichtplan.

Verfijnde designlamp voor buiten van DCW éditions

Lampen voor buiten zijn allang niet meer eentonig en saai. Ook voor buiten zijn er steeds meer mooie en verfijnde designs beschikbaar. Een van de opvallendste buitenlampen uit de DCW Éditions collectie is de Lampe Gras N222 XL Outdoor Seaside wandlamp. Het stoere materiaal en de eigentijdse ronde lampenkap geven je tuin een geweldige boost. Een ander sprekende buitenlamp is de DCW éditions Lampe Gras N217 XL Outdoor Seaside wandlamp. Deze lamp is ontworpen voor wie op zoek is naar een speciale lamp voor buiten. Met deze lamp kun je jouw stijl ook buitenshuis uiten en laat je zien dat binnenshuis niet de enige plek hoeft te zijn voor mooie en in het oog springende designs.

DCW éditions buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle DCW éditions buitenlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.