DCW éditions Les Doubles des Gras

De ontwerpers van de DCW éditions Les Doubles de Gras collectie wisten het als geen ander: twee is wel degelijk altijd beter dan één. Daarom ontwierpen ze een collectie lampen die allemaal twee lampenkappen bevatten. En dat is heel handig. Want zo sluit je twee lampen aan op één elektriciteitspunt. Daarnaast zijn ze ook heel bevorderlijk voor de sfeer in huis. Je hoeft namelijk nooit meer ruzie te maken over wie in het schijnsel van de lamp mag lezen of werken. Zo kun je de Les Doubles de Gras N411 vloerlamp perfect tussen twee luie stoelen inzetten. Dan ben je beiden voorzien van een eigen draaibare arm met lampenkap. Luxe hè?! Ontdek welke variaties er allemaal zijn op deze lamp.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Over DCW éditions

DCW éditions is gevestigd in het Franse Parijs, en dat is te zien! De lampen brengen namelijk een groot Parijse allure met zich mee. DCW éditions brengt veelal klassieke, vintage ogende lampen uit, die vaak geïnspireerd zijn op modellen van lampen uit de vorige eeuw. Zo zijn de lampen uit de Les Doubles de Gras collectie gebaseerd op de in 1921 uitgebrachte Gras lamp. Dat was de eerste lamp die gebruikt werd in zowel huiselijke als industriële settingen. Terugkijkend snappen wij dat succes wel. Het model brengt een enorme sfeer met zich mee, die 100 jaar later nog steeds een blijvende, warme indruk achterlaat. Omdat veel verlichting van DCW éditions is geïnspireerd op iconen uit de internationale designgeschiedenis, denken wij dat het zeker de moeite waard is om ook andere modellen van DCW éditions onder de loep te nemen.

Jouw perfecte Les Doubles de Gras van DCW éditions

Ondanks dat het centrale concept van twee lampenkappen aan één lamp bij elk exemplaar uit de Doubles de Gras collectie hetzelfde blijft, is er toch een grote variëteit te ontdekken. Zo heeft de Les Doubles de Gras N213 wandlamp twee lange verstelbare armen met een maximale lengte van bijna anderhalve meter terwijl de Les Doubles de Gras N204 wandlamp twee armen met een maximale lengte van 37 centimeter heeft. Daardoor is de eerstgenoemde lamp bijvoorbeeld erg geschikt voor grotere ruimtes die op verschillende punten een lichtbron behoeven terwijl de laatstgenoemde perfect is om boven het bed te hangen. Welke lamp uit de Les Doubles de Gras collectie sluit het best aan bij jouw wensen?

DCW éditions Les Doubles de Gras bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle producten uit de DCW éditions Les Doubles de Gras collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.