Sorteren op

1-20 van 20 producten

Oud en nieuw bij &Tradition

Het Deense designlabel &Tradition werd in 2010 opgericht. Dit jonge label grijpt graag terug naar traditioneel design, en brengt dit uit in nieuwe uitvoeringen. Je ziet hun fascinatie voor klassieke items terug in elk &Tradition product, van hanglamp tot bank. Dankzij de oude vertrouwde elementen die worden gecombineerd met nieuwe materialen of technieken ontstaat er een spannende mix van stijlen. In de Palette salontafel zie je bijvoorbeeld klassiek marmer terug, maar dan gecombineerd met strakke poten van zwart gepoedercoat staal. Ook de &Tradition banken passen zowel in een klassiek en een modern interieur dankzij de traditionele kussen en het moderne onderstel.

Loungen op &Tradition banken

De &Tradition banken zijn perfect om heerlijk op de loungen. De zachte kussens zorgen voor ultiem comfort en dankzij de afmetingen van de bank kun je heerlijk ruim zitten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Develius bank 2-zits? Deze loungebank biedt met een breedte van 220 centimeter zelfs voldoende ruimte voor een middagdutje. De bekleding is gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Plof neer en geniet van deze heerlijke bank, gewoon in je eigen woonkamer. Laat de &Tradition banken je maar verleiden tot een ontspannen loungemiddag.

&Tradition banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition banken. Dat betekent dat wij alle soorten &Tradition banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &Tradition banken en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de &Tradition banken serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.