&Tradition fauteuils

De &Tradition fauteuils combineren klassieke designs met het zitcomfort van nu. Neem bijvoorbeeld de Cloud fauteuil van &Tradition : deze compacte stoel is een mix tussen Scandinavisch design en traditionele Italiaanse vormgeving. De slanke lijnen en smalle stalen poten zijn typisch Scandinavisch, en de zachte kussens gevuld met foam en veren zijn ontleend aan de Italiaanse traditie. Dankzij deze zachte kussens zitten de Cloud &Tradition fauteuils zo lekker, dat je je haast in de wolken waant. Het traditionele Italiaanse zitkussen ligt op een moderne vering, waardoor de fauteuil niet snel zal inzakken en jarenlang zijn vorm en comfort behoudt. Met &Tradition fauteuils kies je dus echt voor tijdloos design.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-29 van 29 producten Sorteren op 1-29 van 29 producten Terug naar boven

Design van &Tradition

Het Deense designlabel &Tradition is een relatief jong label, opgericht in 2010. Zoals elk nieuw designmerk hechten de ontwerpers veel waarde aan modern design, maar ze putten ook graag uit de rijke designtraditie van de afgelopen eeuw. &Tradition brengt bijvoorbeeld ontwerpen op de markt die voorheen niet beschikbaar waren voor het grote publiek. Een voorbeeld is de Mayor sofa, die al in 1939 werd ontworpen door Arne Jacobsen voor de Sölleråd City Hall. Ook de &Tradition fauteuils leggen door het materiaalgebruik een link naar klassieke ontwerpen. Denk aan zitkussens van velours en poten van gerookt eikenhout. Prachtige items dus voor wie het beste uit elke designperiode wilt halen.

&Tradition fauteuils geeft je vleugels

Tegenwoordig geven niet alleen energiedrankjes je vleugels, de &Tradition fauteuils doen dit ook. Ze zijn namelijk zo comfortabel dat je even helemaal bij kunt komen, en daarna met nieuwe energie weer verder kan. Een van die fijne &Tradition fauteuils is bijvoorbeeld de Fly fauteuil SC1. Deze relaxfauteuil is gemaakt van gerookt eikenhout en biedt een ongekend zitcomfort. Kies je voor een velours bekleding dan krijgt de fauteuil een traditionele look die prachtig staat in een klassiek interieur. Ga je liever voor een moderne uitstraling? Dan is de lichtgrijze of donkergrijze stoffering een uitstekende keuze. Ongeacht welke bekleding je favoriet ook is, de &Tradition fauteuils zijn stuk voor stuk gemaakt voor jouw comfort. Dus zak lekker achterover en geniet van de ultieme ontspanning.

&Tradition fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition fauteuils. Dat betekent dat wij alle &Tradition fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke &Tradition fauteuil en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de &Tradition fauteuils reeks, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.