&tradition Formakami

Met de &tradition Formakami lampen heeft het Deense designmerk er wel een heel bijzondere collectie bij. Deze verlichting is namelijk gemaakt van Japans rijstpapier en daardoor niet alleen heel licht van gewicht, maar ook prachtig om te zien. Net als in klassieke lantaarns wordt er een zacht licht verspreid door het papier van de &tradition Formakami lampen. Een unieke combinatie tussen oud en nieuw, dus! Bovendien laat de onderkant van de &tradition Formakami hanglamp JH3 aan de onderkant meer licht door, zodat je behalve alleen een mooie lamp ook een functioneel exemplaar in huis haalt. Eigenlijk is de &tradition Formakami serie dus gewoon het beste van twee werelden.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Design van &tradition

Het Deense designmerk &tradition verwijst met haar naam weliswaar naar de traditie, maar is toch een jong label. Het merk werd in 2010 opgericht met als doel een brug te slaan tussen traditie en innovatie. Dit streven zie je terug in alle producten: nieuwe ontwerpen worden uitgevoerd in traditionele materialen, en oude bekende ontwerpen krijgen een nieuw jasje. Door de herkenbare en vernieuwende elementen ontstaat er een collectie met een fijne mix van oud en nieuw. Dit zie je ook terug in de &tradition Formakami, waarin de Japanse traditie van rijstpapier is gecombineerd met moderne vormgeving. Zoek jij dus een design item dat tegelijkertijd modern en klassiek is? Bekijk dan snel de collectie van &tradition.

De grootste &tradition Formakami lamp

De &tradition Formakami hanglamp JH5 is de grootste uit de collectie. Met een diameter van maar liefst 70 centimeter kun je niet om dit exemplaar heen als deze aan het plafond hangt! Maar dat wil je ook niet, want deze &tradition Formakami hanglamp is een plaatje om te zien. Anders dan zijn broertjes en zusjes is de JH5 hanglamp breed in het midden en smal aan de onderkant. Dit geeft hem het uiterlijk van een opgeblazen ballon. Maar dan wel eentje van Japans rijstpapier en met prachtige eikenhouten details.

Van alle markten thuis

Ook voor de &tradition Formakami hanglamp JH4 is een eeuwenoude, Oosterse rijstpapieren lantaarn omgevormd tot een hanglamp die wereldwijd geliefd zal zijn. Net zoals de klassieke lantaarns laat het papier van deze &tradition Formakami lamp een warm licht door. De brede onderkant zorgt ervoor dat er meer direct licht schijnt, zodat de hanglamp ook goed zal bevallen in moderne interieurs. Kortom, deze lamp is van alle markten thuis.

&tradition Formakami bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij elk product uit de &tradition Formakami serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de &tradition Formakami collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je &tradition Formakami product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.