Naar boven

&Tradition tafels

&Tradition heeft prachtige tafels. Zo zijn er bijzettafels, maar ook ware eettafels. Een voorbeeld van een unieke bijzettafel is de Fly tafel serie. De Fly tafel SC4 en de FLy tafel SC5 zijn beide afgewerkt met een marmeren tafelblad. Dit geeft de bijzettafel een stoer, maar ook elegant uiterlijk. Maar andTradition heeft ook eettafels, zoals de Raft table. Dit is een prachtige 'rauwe' tafel van 90 cm bij 200 cm, verkrijgbaar in drie kleuren. En sinds kort heeft Flinders ook de In Between eettafels in haar collectie. De In Between 200x90 en In Between 250x90 tafels hebben een rechthoekige vorm, waaraan je heerlijk kan dineren met familie en vrienden. In een kleinere eetkamer zijn de ronde In Between SK4 en In Between SK3 juist ideaal. Keuze genoeg!

andTradition tafels: laagste prijsgarantie

Flinders is officieel dealer van alle tafels van &Tradition. Wij hebben veel op voorraad en kunnen in de regel snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifiek tafelen staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Flinders voert het BeCommerce kwaliteitslabel. Hiermee ben je verzekerd van veilig en vertrouwd online winkelen.

Naast tafels heeft &tradition prachtige lampen, stoelen en kasten.

Flinders klanten beoordelen de producten van &Tradition tafels gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.