Naar boven

Uniek design van HKliving

Een groot deel van de collectie van HKliving wordt met de hand gemaakt. Hierdoor krijgt zo’n product een uniek karakter en is de kans groot dat het product weer net even anders is dan anders. Naast de unieke uitstraling, hebben de producten een natuurlijk karakter en een in het oog springende eclectische twist. Het succes van dit Nederlandse merk blijkt wel uit de nationale en internationale bekendheid. Zo gaan de producten in meer dan vijftig landen over de toonbank. De heren Sander Klaver en Emiel Hetsen zijn degenen die de handen ineensloegen en samen dit merk tot een succes wisten te brengen. De mix van verschillende stijlen uit zich in het feit dat er producten zijn die het perfect doen in een botanisch interieur terwijl we ook meubels, lampen of accessoires zien die een industrieel karakter hebben.

HKliving stoelen voor de eetkamer

De stoelen van HKliving hebben een luchtige uitstraling en passen door het toegankelijke dessin bij vrijwel elke tafel. En voor degenen die niet kunnen kiezen: het kan best leuk zijn om een aantal verschillende uitvoeringen met elkaar te mixen. Je kunt bijvoorbeeld variëren in ontwerp, kleur en wel of geen armleuning. De Wire stoel van HKliving bijvoorbeeld. Door het opengewerkte frame zorgt de stoel voor een ruimtelijk effect. Ga je toch liever voor wat extra comfort? Dan kun je voor ditzelfde exemplaar kiezen, maar dan in een uitvoering met armleuningen.

HKliving stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HKliving