HKliving kasten

Op zoek naar een design kast waarin jij al je spulletjes in kunt opbergen? De collectie HKliving kasten biedt een gevarieerd assortiment kasten. Van industrieel tot botanisch: je vindt in elke kast bijna wel meerdere woonstijlen terug die elkaar versterken. De kasten hebben allemaal een totaal andere look, hebben een ander formaat en verschillen in vorm. Dat biedt jou de mogelijkheid om een opbergkast te vinden waarmee je het huis weer opgeruimd en netjes kunt houden. De HKliving Modular Cabinet van HKliving is een ontwerp uitgevoerd in een modern jasje. De houten ladekast maken het Modular Cabinet niet alleen excentriek, maar ook nog eens praktisch. Al nieuwsgierig naar welke design kasten HKliving nog meer te bieden heeft?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-24 van 24 producten Sorteren op 1-24 van 24 producten Terug naar boven

Design van HKliving

Sander Klaver en Emiel Hetsen zijn de heren die de meubelbranche hebben laten kennismaken met het Nederlandse merk HKliving. De collectie lampen, meubels en accessoires worden grotendeels met de hand gemaakt waardoor elk product er net weer iets anders uit komt te zien en jij gegarandeerd een uniek exemplaar in huis haalt. We zien ook een variatie in woonstijlen terugkomen wat ook wel het eclectische karakter laat zien in de producten. Het natuurlijke karakter en de in het oog springende ontwerpen kenmerken dit Nederlandse merk. Dit merk heeft door de jaren heen heel wat successen mogen vieren. En los daarvan zijn ze inmiddels al in meer dan vijftig landen actief wat inhoudt dat deze producten al op heel wat plekken over de hele wereld over de toonbank gaan.

Een HKliving Webbing kast

We kunnen wel stellen dat elke design kast van HKliving er totaal anders uitziet. Het HKliving Webbing dressoir, met speelse elementen is een stijlvolle toevoeging aan iedere woonkamer, slaapkamer of gang. Op zoek naar een opbergkast of kledingkast? Dan kan de HKliving Webbing opbergkast misschien wel aan jouw wensen voldoen. Het webbing materiaal verwerkt in een stoel is niet nieuw. Dat is ook de reden dat de serie het woord retro in zijn naam heeft gekregen. Deze HKliving Webbing kast is gemaakt van een combinatie van hout en riet, en dit zijn materialen die verrassend goed samengaan zoals je kunt zien.

Een HKliving dressoir of tv-meubel

We kunnen wel stellen dat het vinden van een mooi dressoir of een tv-meubel erg lastig kan zijn, totdat je deze schoonheid ontdekt. Maak kennis met onze HKliving Wood Grain tv-meubels. Bij dit dressoir van het Nederlandse merk HKliving komen design en functionaliteit prachtig samen. De moderne HKliving Wood Grain tv meubel 250 is elegant en stijlvol, maar valt nooit te veel op. Door de neutrale kleur is het meubel gemakkelijk te combineren, en komt ie in alle woonstijlen goed tot zijn recht. Daarnaast biedt dit dressoir met zijn 250 cm ontzettend veel ruimte voor het opbergen van al je spullen. Dit HKliving dressoir heeft het eigenlijk gewoon allemaal.

HKliving opbergkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving opbergkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.