HKliving Kyoto

Hou je van verschillende wereldkeukens? Niet alleen qua ingrediënten en smaak, maar ook qua servies? Dan is de HKliving Kyoto serie echt iets voor jou. Het servies in verschillende aardetinten is namelijk geïnspireerd op de Japanse theeceremonie. Deze Japanse traditie bestaat uit een reeks handelingen waarmee met veel aandacht thee wordt gemaakt en ingeschonken. Het is een sereen en sensationeel gebeuren wat HKliving vertaald heeft in porselein. Neem bijvoorbeeld de Kyoto mok set van 4, deze bonte en toch rustgevende combinatie van kopjes is een aanwinst voor elke keuken. Creëer met deze mokken je eigen theeceremonie volgens jouw tradities en voorkeuren. Voor bij de lunch met sushi of gewoon in de middag met een Hollands kaakje.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

HKliving over de hele wereld

Je zou het niet meteen verwachten wanneer je door de catalogus bladert, maar dit merk is Nederlands. Je zou het daarom het beste kunnen omschrijven als ‘Nederlands met internationale allure’. Naast het hoofdkantoor in Dronten heeft het merk distributiecentra in Australië, Amerika en China. De collectie is wel in 55 verschillende landen verkrijgbaar. Het merk heeft een hele uitgebreide inspirerende collectie. Dat gaat van meubels tot servies, van verlichting tot textiel. De inspiratie ligt vaak in het verleden wat vervolgens vertaald is naar een hedendaags design. Dit zie je ook terug in de Kyoto serie. De Japanse theeceremonie is een eeuwenoude traditie die er nu toe heeft geleid dat er een prachtige servies collectie bij is gekomen.

 

HKliving: sterk en divers

Het serene en kwetsbare Japanse uiterlijk is gelukkig niet door vertaald naar de kwaliteit van de producten. Deze is namelijk robuust en ijzersterk. Dat komt omdat er gebruik is gemaakt van hotel porselein, dat is sterker dan normaal porselein en daarom gaan de producten over het algemeen langer mee. En dat is goed nieuws, want deze parels wil je niet snel kwijt. Het leuke van deze serie is de diversiteit, de verschillende sets bestaan dan ook uit verschillende kleuren en patronen. Zo ook de Kyoto matcha kom set van 3 en de Kyoto noodle kom set van 4. Je servieskast krijgt zo een speelse en uitnodigende uitstraling. Er is trouwens nog een heel fijn voordeel van het servies: het kan gewoon in de vaatwasser!

 

HKliving Kyoto serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit deze serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kyoto serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.