Dutch design van HKliving

HKliving is een Nederlands designmerk dat is opgericht door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Ze bezitten een gevarieerde collectie woonproducten die is geïnspireerd op het verleden en niet onbelangrijk: die eclectische twist. Deze producten worden vaak met de hand gemaakt en hebben een natuurlijk karakter. Zo is geen enkel product uit een specifieke collectie hetzelfde. Stuk voor stuk aspecten die bijdragen aan de schoonheid van dit merk en elk op hun eigen manier. Deze kenmerken maken designlabel HKliving ook zo bijzonder en zorgen ervoor dat je altijd de keuze hebt uit een uniek exemplaar. Zo ook bij de serie hippe bijzettafels. Messing, rattan en terrazo. Natuurlijk, industrieel, modern en robuust, HKliving heeft het allemaal.

HKliving en een multifunctionele design bijzettafel

Het handige aan een bijzettafel is dat hij voor zoveel doeleinden gebruikt kan worden. Neem de HKliving Stoneware bijzettafel terra of de HKliving Earthenware bijzettafel. Hij kan naast de bank voor je afstandsbediening en kop thee, naast een fauteuil voor je favoriete boek, in de gang voor je sleutels of op elk leeg stukje in welke ruimte dan ook met bloemen, planten, kaarsen of je favorieten souvenirs. Je kunt hem trouwens ook naast je bed zetten. Misschien handig om hem dan helemaal leeg te laten als hint naar je geliefde. Het blad kan namelijk los als dienblad gebruikt worden. Perfect voor een ontbijtje op bed op de zondagochtend. Deze moderne bijzettafel denkt graag met je mee.

HKliving bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HKliving