HKliving bijzettafels

De veelzijdigheid van dit merk is goed terug te zien in de serie HKliving bijzettafels. Zo is iedere hippe bijzettafel van een ander materiaal gemaakt wat er meteen voor zorgt dat ze allemaal een unieke uitstraling hebben. Grote kans dat er dus wel een design bijzettafel bijzit die perfect past in jouw interieur. Het is maar net wat je nodig hebt. Misschien behoefte aan een tropisch tintje in huis? Kies dan voor de Rattan Peackock bijzettafel van HKliving. Het bij elkaar gebonden en in elkaar gevlochten rotan heeft een open structuur en zorgt voor wat zomerse warmte in huis, ongeacht het seizoen. Wil je liever dat je bijzettafel niet te veel aandacht vraagt? Neem dan de Glass bijzettafel. Deze Hkliving glazen bijzettafel biedt al het gemak van een bijzettafel zonder dat hij op het oog echt ruimte inneemt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Dutch design van HKliving

HKliving is een Nederlands designmerk dat is opgericht door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Ze bezitten een gevarieerde collectie woonproducten die is geïnspireerd op het verleden en niet onbelangrijk: die eclectische twist. Deze producten worden vaak met de hand gemaakt en hebben een natuurlijk karakter. Zo is geen enkel product uit een specifieke collectie hetzelfde. Stuk voor stuk aspecten die bijdragen aan de schoonheid van dit merk en elk op hun eigen manier. Deze kenmerken maken designlabel HKliving ook zo bijzonder en zorgen ervoor dat je altijd de keuze hebt uit een uniek exemplaar. Zo ook bij de serie hippe bijzettafels. Messing, rattan en terrazo. Natuurlijk, industrieel, modern en robuust, HKliving heeft het allemaal.

HKliving en een multifunctionele design bijzettafel

Het handige aan een bijzettafel is dat hij voor zoveel doeleinden gebruikt kan worden. Neem de HKliving Stoneware bijzettafel terra of de HKliving Earthenware bijzettafel. Hij kan naast de bank voor je afstandsbediening en kop thee, naast een fauteuil voor je favoriete boek, in de gang voor je sleutels of op elk leeg stukje in welke ruimte dan ook met bloemen, planten, kaarsen of je favorieten souvenirs. Je kunt hem trouwens ook naast je bed zetten. Misschien handig om hem dan helemaal leeg te laten als hint naar je geliefde. Het blad kan namelijk los als dienblad gebruikt worden. Perfect voor een ontbijtje op bed op de zondagochtend. Deze moderne bijzettafel denkt graag met je mee.

HKliving bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.