HKliving Retro

Het mooie aan de HKliving Retro collectie is dat het tijdloos in de puurste zin van het woord is. Retro blijft namelijk retro, of we nou 60 jaar verder zijn of 25. Neem de Retro Teak kruk uit de deze inspirerende collectie. Een eenvoudig, houten krukje met een vintage - en dus retro - look die alleen nog maar mooier wordt met de tijd. Het krukje zorgt ervoor dat alles wat erop staat een retro-tintje krijgt, hoe industrieel of modern het ook is. En daarom blijft retro voor altijd bestaan, denken wij. Omdat mensen soms nou eenmaal, hoe kort het ook is, even terug willen naar de tijd van toen. Word jij ook enthousiast van deze serie producten?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Design van HKliving

Als kikkerlandje kunnen we niks anders dan trots zijn op een Nederlands merk als HKliving. Dit merk combineert het verleden met het heden, allemansvrienden met eclectische details en eigentijds met klassiek. Veel van de producten zijn bovendien met de hand gemaakt en zijn daardoor vrijwel allemaal uniek. Met iets van HKliving design heb je dus echt iets speciaals in handen (en in je huis). Het merk werd opgericht in 2009 en is dus nog een relatief jonkie in de merkenwereld. Daarom is het extra knap dat HKliving het voor elkaar heeft gekregen om in die korte tijd verkrijgbaar te zijn in meer dan vijftig landen. Maar met het grote productenaanbod dat HKliving heeft, is het dan ook bijna onmogelijk dat iemand niet bij hen slaagt.

Genieten van HKliving Retro in een vintagestijl

Retro betekent: “teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij het ontwerpen of lanceren van een nieuw product”. Een oud product in een nieuw jasje geïnspireerd op dingen waarvan we weten dat het werkt en dat mensen het waarderen. De HKliving Retro bank 3-zits is een perfect voorbeeld van deze definitie. Okergele, hazelnootbruine, hunter-groene en donkerbeige kleuren die het nog altijd goed doen en zelfs populairder worden met de tijd. Zachte kussens als rugleuning, zitting én armleuningen en smalle pootjes die nog smaller lijken door het formaat van de bank. En niet te vergeten: fluweeltextiel. Retro at it’s finest en over vijftig jaar nog steeds gewild.

HKliving Retro bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Retro collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.