HKliving Retro Webbing

Kan jouw interieur nog wel wat warme items met een natuurlijke uitstraling gebruiken? Ben je fan van een meubels met een nostalgisch tintje? Grote kans dat de HKliving Retro Webbing serie je heel erg blij gaat maken. Een serie van verschillende producten die opgebouwd zijn uit een combinatie van hout en riet. Geen grof riet maar fijn geweven in een patroon met open gaatjes, oftewel webbing. Alle items zijn met de handgemaakt wat ze een persoonlijk karakter geeft. Zo heb je de Retro Webbing opbergkast. Een dichte kast met een open gevoel, de perfecte combinatie. De kast geeft een licht gevoel aan je interieur maar als de inhoud wat rommelig is heeft niemand er last van. Eigenlijk is er geen ruimte in huis waar deze kast niet zou passen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

HKliving voor iedereen

HKliving is een Nederlands interieurmerk opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De eerste letters van hun achternamen vormen samen de merknaam, zoals ze beide een duidelijke eigen taak hebben dat het merk tot een succes maakt. De een heeft de creatieve geest en de ander het wiskundige brei. Het merk verkoopt meubels, verlichting en accessoires. Stoelen, kasten, tafellampen, servies maar ook bijvoorbeeld tafelkleden en kussens. Het is een breed aanbod van moderne items met verschillende uitstralingen. Zo komen de spullen eigenlijk in elk interieur wel tot zijn recht. En zo zijn de Retro Webbing producten wellicht het missende item in jouw interieur?

HKliving Retro Webbing serie: stoer en modern

Het webbing materiaal verwerkt in een stoel is niet nieuw. Vandaar dat de serie het woord retro in zijn naam heeft gekregen. Toch voelt de Retro Webbing stoel heel modern aan en is het dus duidelijk dat webbing in het interieur nog steeds een goed idee is. De ronde vormen en de dikte van het hout maken dat het een stevige, stoere stoel is. Ook de keuze het zitvlak niet van webbing te voorzien maar massief hout te laten, geeft de stoel een extra sterke uitstraling. Heb je liever een bank aan je eettafel dan losse stoelen? Neem dan de Retro Webbing eetbank. Deze bank oogt met zijn ronde vormen heel vriendelijk. Een uniek exemplaar en dus een echte eyecatcher voor in jouw huis.

HKliving Retro Webbing bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Retro Webbing serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.