HKliving Wire

Elegant, modieus en universeel. Deze drie begrippen beschrijven de Wire collectie van HKliving perfect. De collectie bestaat uit een verscheidenheid aan stoelen: van een stijlvolle barkruk tot een comfortabele fauteuil. Hoewel de stoelen verschillen, hebben ze een thema gemeen: de stoelen staan modieus in iedere ruimte. Mede door het open karakter en het eenvoudige design zijn de producten uit de Wire collectie van HKliving gemakkelijk te combineren. Maar grijze muizen zijn de meubels zeker niet. Het hoogglans metaal in combinatie met de stoere pootjes maakt van een Wire meubelstuk van HKliving een echte karikatuur. Een mooi voorbeeld is de Wire fauteuil chrome. Deze moderne fauteuil oogt modern, maar kun je ook perfect combineren in een kamer vol klassieke of vintage items. Afwisseling is mooi. Met andere woorden: de keuze is reuze.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Over HKliving

De Nederlandse Emiel Hetsen is een van de oprichters van HKliving, was een professionele antiekhandelaar en reisde de hele wereld rond om bijzondere items te verzamelen en door te verkopen. Zijn zoektochten waren zo’n succes dat hij in 2008 besloot met zijn vriend Sander Klaver een interieurmerk op te zetten: HKliving was geboren. De unieke combinatie van creatieve geest en wiskunde expertise bleek de winnende formule te zijn. Ondertussen is HKliving uitgegroeid tot een designmerk met toegankelijke collecties die geïnspireerd zijn op traditionele en bruikbare ontwerpen met respect voor geschiedenis en cultuur. De designs zijn exotisch en opvallend, maar worden wel in een modern jasje gestoken. Zo blijven ze gemakkelijk te stijlen en tijdloos waardoor je ze telkens weer kan herontdekken en restylen. De collecties van HKliving zijn verkrijgbaar in wel zeventig landen en razend populair.

Combineren van HKliving Wire meubels kun je leren

De Wire stoelen van HKliving zijn allen opgebouwd uit draadstalen kabels. Hoewel dit overkoepelende concept van de Wire collectie wel duidelijk is, kun je binnen de collectie nog veel variëren en ontdekken. Zo zijn ze in verschillende afwerkingen verkrijgbaar: niet alleen chroom, maar bijvoorbeeld ook wit en zwart. Je kunt ervoor kiezen jouw eetkamer af te stylen met één kleur Wire stoelen van HKliving, maar twee of drie kleuren combineren staat ook stijlvol. Zeker wanneer je de stoelen combineert met andere texturen zoals hout, rotan en webbing. Balanceren is de sleutel in het samenstellen van de perfecte woon- of eetkamer. Een ding is zeker: met een Wire stoel als beginpunt kom je er zeker wel uit! Zie jij jezelf al zitten op zo’n exemplaar? Als je het liever wat hogerop zoekt, is de Wire barkruk misschien wel een optie.

HKliving Wire collectie met een ruimtelijk effect

De Wire collectie van HKliving heeft nog een ander in het oog springend voordeel: door de opengewerkte zitting van de stoelen, fauteuils en barkrukken hebben de meubelstukken een openlijke en toegankelijke uitstraling. Dat betekent met andere woorden dat de stoelen visueel gezien niet veel ruimte van je interieur vragen. De producten uit deze collectie zijn hierdoor ideaal in een wat kleinere woonkamer of eetkamer. Zo houd je je interieur heerlijk ruim. Nog een gunstige bijkomstigheid: de gehele Wire collectie is licht van gewicht en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Het is in elk geval zeker dat deze prachtige Wire collectie van HKliving er eentje is om te onthouden. Ben jij ook zo enthousiast?

HKliving Wire bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Wire collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.