HKliving tuinmeubels

Met de HKliving tuinmeubels geniet jij hopelijk van mooi weer, want het enige wat jij wilt is in de tuin zitten met deze meubels. De tube zonnebrandcrème mag weer uit de kast en de zonnebril mag op. Met de Rattan Ball fauteuil, de Outdoor Tub tuinstoel, de Outdoor Egg Lounge fauteuil en de Garden tuinbank naturel zit jij wel goed. Met deze tuinmeubels til je niet alleen je tuin naar een hoger niveau, maar bijvoorbeeld ook een (dak)terras of balkon. De meubels zitten heel comfortabel zodat dineren in de tuin geen probleem zal zijn. Je besluit waarschijnlijk zelfs om ontbijt en lunch ook in de tuin te serveren. Het is in ieder geval gegarandeerd dat je tuin een flinke upgrade krijgt met de tuinmeubelen van HKliving.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Design van HKliving

HKliving is een Nederlands interieurmerk dat is opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van beide achternamen zijn gebruikt om de merknaam HKliving te creëren. De combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein is een winnende formule gebleken. HKliving maakt toegankelijke collecties met producten die zijn geïnspireerd op traditionele ontwerpen met een ode aan de geschiedenis, maar altijd met een moderne uitstraling. Een scala aan verschillende stijlen met een eigentijdse touch en een aanvulling in het huis: dat is wat HKliving met de producten aan de klanten wil laten zien. Emiel en Sander dwalen graag af naar verschillende plaatsen en periodes in de geschiedenis. Daarom zie je veel producten met een uiterlijk afkomstig uit de oudheid waar elegantie en eenvoud van belang waren.

Rotan tuinmeubels van HKliving

Rotan is een materiaal dat komt van de rotanpalm (Calamus rotang) wat vooral voorkomt in tropische regenwouden. Ze komen voor in de Maleise Archipel, maar bijvoorbeeld ook aan de voet van de Himalaya en in het Westerse deel van de Stille Oceaan tot aan Fiji. Met vlechttechnieken worden van de geoogste stengels (tuin)meubelen gemaakt. HKliving is fan van dit materiaal en dat is ook terecht. De Rattan Ball fauteuil is er echt van gemaakt en de Outdoor Egg Lounge fauteuil heeft dezelfde look, ook al is deze gemaakt van een ander materiaal. Zie jij de upgrade van je tuin al voor je? De natuurlijke rotan look zorgt voor een stijlvolle uitstraling die je dag in dag uit zal bewonderen. Ondertussen lig jij lekker onderuitgezakt in of op één van de tuinmeubels van HKliving. Met in de ene hand een goed boek en in de ander een ijskoud drankje.

HKliving tuinmeubels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat alle tuinmeubels van HKliving kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.