Luceplan Cappuccina

In de Luceplan Cappuccina serie vind je een stel prachtige lampen die een aanvulling vormen voor welke ruimte dan ook. De naam van deze collectie past er logischerwijs ook perfect bij. Cappucina verwijst namelijk naar een tere, witte bloem die net zo eenvoudig mee wuift met de wind als dat je de kap van deze lampen kunt verstellen naar jouw wens. Een lamp die met je meedenkt en graag jouw persoonlijke voorkeur waarmaakt. Hierdoor creëer je eenvoudig de hoeveelheid licht die je nodig hebt in de ruimte waar je hem ophangt. De Luceplan Cappucina vloerlamp LED is daar een mooi voorbeeld van. Heb je al eens goed gekeken naar de lampenkap? Deze ziet er prachtig uit door het vervagende stippenpatroon. Zo ontstaat er een speels effect wanneer je de lamp inschakelt. Wil je meer uit deze serie zien? Bekijk dan de complete collectie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het verhaal achter Luceplan  

Het Italiaanse Luceplan is een grote speler in de wereld van designverlichting. In 1978 namen de architecten Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi het initiatief voor dit succesvolle merk. De Costanza lamp is een van de eerste ontwerpen die zij op de markt brachten en niet voor niets een echte klassieker door het grote succes van dit product. In de jaren daarop ontwierpen zij verschillende varianten op deze lamp. De Lady Costanza bijvoorbeeld. Een kenmerkend aspect voor Luceplan is dat zij het milieu hoog in het vaandel hebben staan. Zij waren niet voor niets het eerste verlichtingsbedrijf dat gebruikmaakte van ecologische materialen en technieken. De lampen uit alle verschillende collecties zijn niet alleen duurzaam, maar stralen ook klasse, stijl en elegantie uit. Oftewel, het is een genot om te kijken naar deze lampen. Het mag duidelijk zijn dat je met Luceplan een unieke designlamp in huis haalt die je interieur een boost geeft.

Luceplan Cappuccina lampen: bijzonder mooie patronen

Voor welke soort lamp je ook kiest, je haalt hoe dan ook een echte eyecatcher in huis. Het patroon op de lampenkap is een bijzonder mooi detail van elk van deze lampen. De Luceplan Cappuccina tafellamp LED kun je een plekje geven op je bureau of bijzettafel. Andere plaatsen zijn ook mogelijk. Door de afmeting van deze lamp vraagt hij niet veel ruimte van je, maar geeft hij wel het licht dat je soms heel goed kunt gebruiken. Via de ingebouwde dimmer heb je helemaal zelf in de hand hoeveel licht je een ruimte geeft met deze lamp. Een variant op deze lamp is de Luceplan Cappuccina hanglamp LED. Deze kun je een plek geven boven je eettafel bijvoorbeeld. Je kunt een speels effect creëren door voor meerdere hanglampen te kiezen en deze op een verschillende hoogte op te hangen.

Luceplan Cappuccina bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Luceplan Cappuccina serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.