Luceplan Illan

Technologie, duurzaamheid en prachtig design komen samen in de Luceplan Illan lampen. Het merk Luceplan staat er om bekend dat ze bijzondere designs leveren en tegelijkertijd nooit op de kwaliteit inleveren. Dit is ook bij de Illan familie het geval. De Illan lampen serie is ontworpen door Zsuzsanna Horvath. Horvath is een Finse designer die haar roots heeft in meubeldesign. Deze technische vaardigheden zijn dan ook terug te zien in de Illan familie. Neem bijvoorbeeld de Illan hanglamp LED 80. Dit is kenmerkend voor Luceplan: prachtig design van kwalitatief goede materialen en technieken. De Illan hanglamp werd in 2019 genomineerd voor de prijs ‘Lamp of the Year’. Voor wie op zoek is naar een opvallende en verrassende lamp van hoge kwaliteit is de Luceplan Illan perfect!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Luceplan: hoe Illa twee designwerelden combineert

Al sinds 1978 maken de ontwerpers van Luceplan prachtige lampen. De kernwaarden van het merk zijn esthetisch en technologisch onderzoek, designcultuur, experimenteren en innovatie en een creatieve geest. Deze waarden gaan bij Luceplan samen met functionele kwaliteit en efficiëntie. Deze combinatie maakt het merk tot wat het is. Het merk is opgericht door de architecten Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Zij noemen de lampen van Luceplan dan ook wel ‘architectuur voor in huis’. In de ruim 20 jaar dat het Italiaanse merk al bestaat, blijft het zichzelf vernieuwen. Dit doet Luceplan bijvoorbeeld door samenwerkingen met designers met een eigen visie. Zo ook Zsuzsanna Horvath, ontwerpster van de Illa familie. Zij brengt Scandinavische stijl naar het Italiaanse Luceplan. Zo combineren haar designs het beste van twee designwerelden.

Luceplan Illan voor de wereld

De Illan lampen van Luceplan zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook nog eens duurzaam. Zo zijn de Illan hanglampen niet alleen fijn voor je interieur, maar ook voor de wereld om je heen. De kap bestaat volledig uit hout dat in flinterdunne stroken is gesneden. Dit is ook het geval bij de Illan hanglamp LED 100. Doordat het hout nu zo dun is blijft het erg flexibel en reageert het op bewegingen in de lucht. Door de vorm die het materiaal aanneemt in de Illan lamp, ontstaat er een effect waarbij het bijna lijkt alsof de lamp in de ruimte zweeft. Dus laat je interieur naar een hoger niveau zweven met de Luceplan Illan lampen.

Luceplan Illan bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Luceplan Illan serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.