Luceplan Silenzio

Met de Luceplan Silenzio serie zit je stil. De lampen absorberen namelijk geluid en verbeteren de akoestiek in je kamer. Ideaal voor in gehorige ruimtes! Daarnaast is de Luceplan Silenzio familie bekleed met niets minder dan het beroemde Deense Kvadrat textiel. Zo is de Luceplan Silenzio serie niet alleen verlichting, maar valt het ook onder de categorie gestoffeerde meubels. Bij Flinders kun je kiezen uit de kleuren donkergrijs, lichtgrijs, roestkleurig en zand. Luceplan Silenzio kenmerkt zich door stijlvolle ronde vormen en een stoer uiterlijk. De lampen zijn verkrijgbaar in formaten van 90, 120 en 150 centimeter: Luceplan Silenzio akoestische hanglamp 150 cm is een van de groten uit de familie en Luceplan Silenzio akoestische hanglamp LED 90cm een van de ‘kleintjes’.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Over Luceplan

Het Italiaanse designmerk Luceplan is al sinds 1978 een grote speler in de wereld van de verlichting. Drie architecten namen het initiatief voor dit succesvolle label: Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Eén van de eerste ontwerpen die ze op de markt brachten was de Costanza lamp. In de jaren daarna zijn er verschillende variaties op deze lamp uitgebracht, zoals de kleinere Costanzina serie en de gebogen Luceplan Lady Costanza serie. Luceplan heeft het milieu hoog in het vaandel staan: ze waren het eerste verlichtingsbedrijf dat gebruik maakte van ecologische materialen en technieken. Naast het duurzame ontwerp hebben de modellen van Luceplan nog één ding gemeen: alle lampen stralen klasse, stijl en elegantie uit. Daarnaast hebben de ontwerpen van Luceplan vaak een bijzondere en zelfs gewaagde vormgeving, zo ook de Luceplan Silenzio serie. Dit komt tot uiting in alle Luceplan tafellampen, vloerlampen, hanglampen, wandlampen en plafondlampen. Kortom, met Luceplan haal je unieke design verlichting in huis die je interieur absoluut een boost zal geven!

Shht…

De lampen uit de Luceplan Silenzio collectie zijn zo stil omdat de kap bestaat uit meerdere lagen geluidsabsorberend materiaal, zoals polyurethaanschuim. Bovendien zorgen deze geluiddempende helden ervoor dat je beter kunt presteren of ontspannen. En hoewel de Luceplan Silenzio verlichting perfect is voor gebruik in horeca en werkgelegenheden, passen de lampen ook zeer goed in je huis. Met name als je meerdere lampen van Luceplan Silenzio in een rijtje hangt. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in huis, maar ook voor meer rust. Maar ook in een groepje staan de Luceplan Silenzio lampen erg mooi: hang bijvoorbeeld de kleinere Luceplan Silenzio akoestische hanglamp 90 cm op in combinatie met de Luceplan Silenzio akoestische hanglamp 117 cm. Doordat ze van grootte verschillen krijg je een leuk speels effect.

Luceplan Silenzio LED

Wil je liever energiezuinige verlichting? Dan heeft de Luceplan Silenzio serie ledverlichting voor je. Zoals de Luceplan Silenzio akoestische hanglamp LED 120 cm. Net als bij de standaard verlichting, is ook de ledverlichting verkrijgbaar in drie verschillende maten. De Luceplan Silenzio akoestische hanglamp LED 150 cm is hierbij de grootste. Daarnaast zijn ook de ledlampen voorzien van een kap met hoge geluidsabsorptie. De buitenste laag is bekleed met een prachtige Kvadrat stof, die de Luceplan Silenzio lampen pure elegantie geeft. De binnenste laag(en) zijn verantwoordelijk voor het dempen van het geluid. Al met al vinden wij dit de perfecte combinatie!

Luceplan Silenzio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Luceplan Silenzio serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Luceplan Silenzio collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Luceplan Silenzio familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.