Luceplan Lita

De Luceplan Lita serie heeft iets poëtisch. De lampen hebben met hun ronde, zachte lijnen een natuurlijke uitstraling en zorgen voor rust en zachtheid in het interieur. De glazen bollen lijken wel van papier en doen denken aan zachte wolken. Bij de staande lampen, zoals de Luceplan Lita tafellamp 28, worden de wolkenachtige lampenbollen gecombineerd met hout. Deze combinatie geeft de lamp een krachtige uitstraling en versterkt het gevoel dat je een stukje natuur in huis brengt. En dit allemaal al wanneer je het licht nog niet eens hebt aangedaan. Doe je dat wel, dan zal je merken dat het warme zachte licht dat het verspreidt het serene gevoel helemaal afmaakt. Zo kan je thuis echt even helemaal tot rust komen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Luceplan als merk

Het Italiaanse Luceplan is een grote speler in de wereld van designverlichting. In 1978 namen de architecten Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi het initiatief voor dit succesvolle merk. Inmiddels werken ze samen met verschillende internationale ontwerpers. Het merk heeft creativiteit hoog in het vaandel staan maar zorgt ervoor functionaliteit en efficiëntie nooit uit het oog te verliezen. Dit levert een collectie op vol met klassiekers en unique pieces. Net als de lampen uit de Luceplan Lita serie. De interessante combinatie van het melkachtige glas met hout en de zachte ronde vormen van deze serie brengt een tijdloze elegantie in huis. Eigenlijk een unique piece en een klassieker in één.

Luceplan Lita als wolken in de lucht

De Lita serie is ontworpen door de Italiaanse David Dolcini. Bij het ontwerpen heeft hij gebruiktgemaakt van elementen die voor hem essentieel zijn in het ontwerpproces: geschiedenis, de zintuigen, harmonie en balans. Vandaar dat deze serie lampen enorm veel rust uitstralen. Wanneer je bijvoorbeeld de Lita hanglamp 30 ophangt is het net alsof je een zachte wolk met wat zonlicht in huis brengt. Heb je veel ruimte? Hang er dan meerdere op in een groep. Wanneer je hem combineert met verschillende maten zoals de Lita hanglamp 18 en de Lita hanglamp 42 en ze op verschillende hoogtes hangt, krijg je een leuk speels effect. Het is dan net als een groepje wolken op een zonnige dag waar nooit regen uit zal vallen.

Luceplan Lita bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Luceplan Lita serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.