Luceplan tafellampen

Mis je nog een lamp op je bureau, dressoir of nachtkastje? Neem dan eens een kijkje in de collectie Luceplan tafellampen. Dit assortiment bevat zowel verschillende klassieke modellen als moderne exemplaren. Neem bijvoorbeeld de Ascent tafellamp LED. Dit minimalistische lampje heeft wel een heel bijzondere manier om het licht te dimmen. Je kunt namelijk het zwarte kapje naar beneden trekken waardoor de lichtintensiteit afneemt. De Lita tafellamp 28 is meer een poëtische toevoeging aan je interieur. De combinatie van hout, opaalglas en organische vormen zorgt ervoor dat de Luceplan tafellamp complete rust uitstraalt. Bedenk goed welke sfeer bij jou thuis het best past en je vindt ongetwijfeld het juiste tafellampje hier.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Luceplan blijft zich ontwikkelen

Al sinds de oprichting in 1978 werkt Luceplan volgens dezelfde wetten: esthetisch en technologisch onderzoek doen, experimenteren en innoveren en de creatieve geest nooit scheiden van functionele kwaliteit en efficiëntie. Deze voorwaarden hebben ze ver gebracht. Nu, veertig jaar later, is het merk een van de grote spelers in de wereld van verlichting. De combinatie van een vooruitstrevende blik op de toekomst en de diepe wortels in het verleden maken de ontwerpen actueel en tijdloos tegelijkertijd. Ook het productieproces gaat met zijn tijd mee. Zo maken ze tegenwoordig veel ruimte vrij voor duurzaamheid. Ze denken binnen het proces aan mens en milieu, maar zorgen ook dat het eindproduct niet te belastend is. Ook hier komt hun liefde voor onderzoek goed tot zijn recht. Zo zie je maar weer: niet alleen mensen, maar ook merken zijn constant in ontwikkeling.

De geliefde Luceplan Costanza tafellamp

Een belangrijk model in de serie tafellampen van Luceplan is de Costanza. Het ontwerp van de Costanza tafellamp stamt al uit de jaren tachtig en is ontworpen door Paolo Rizatto, een van de oprichters van het merk. Vandaag de dag is het nog steeds een relevante en populaire lamp. Het ontwerp is tijdloos en past daarom in ieder interieur. Inmiddels zijn er verschillende opties die je hebt bij de aanschaf van deze lamp. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een telescopisch (verstelbaar) model, voor een dimbare versie of eentje met een aan- of uitschakelaar. Maar je hebt ook keuze in de kleur van het onderstel en of je deze met een voet wilt of met een schroefbevestiging. Daarnaast is er ook nog keuze uit veel verschillende kleuren voor de lampenkap. Wat dacht je van de Costanza tafellamp telescopisch met dimmer? Neem rustig de tijd om te kijken welke Luceplan tafellamp het best bij jou past voordat je een definitieve keuze maakt.

Luceplan tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle Luceplan tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.