Luceplan Costanza

Luceplan Costanza is een unieke serie design lampen, geproduceerd door het Italiaanse design label Luceplan. Ontwerper Paolo Rizzatto heeft zijn handtekening gezet onder het design van deze lampen. Je vindt in de Luceplan Costanza serie prachtige tafellampen, vloerlampen, hanglampen en wandlampen. Het is een heel uitgebreide collectie die in elk interieur een plek vindt. De lampenkappen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals de Comfort Green kap van de Costanza vloerlamp telescopisch met dimmer aluminium. Wat betreft het onderstel zijn er ook verschillende opties. Met of zonder dimmer, en met of zonder telescopische arm. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos! Laat je inspireren door deze fantastische Luceplan Costanza serie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-27 van 27 producten Sorteren op 1-27 van 27 producten Terug naar boven

Designverlichting van Luceplan

Al sinds 1978 is het Italiaanse designmerk Luceplan een grote speler in de wereld van de verlichting. Drie architecten namen het initiatief voor dit succesvolle label: Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Eén van de eerste ontwerpen die ze op de markt brachten was de Luceplan Costanza serie. In de jaren daarna zijn er verschillende variaties op deze lamp uitgebracht, zoals de kleinere Costanzina serie en de gebogen Luceplan Lady Costanza serie. Luceplan heeft het milieu hoog in het vaandel staan: ze waren het eerste verlichtingsbedrijf dat gebruik maakte van ecologische materialen en technieken. Naast het duurzame ontwerp hebben de modellen van Luceplan nog één ding gemeen: alle lampen stralen klasse, stijl en elegantie uit.

Luceplan Costanza

De Luceplan Costanza lampen zijn in zoveel verschillende formaten verkrijgbaar dat het nog lastig kiezen wordt. En dan hebben de meeste Luceplan Costanza lampen ook nog een telescopische arm, waarmee je het formaat naar je eigen wensen kunt aanpassen. Laten we om de beginnen de kleinste Luceplan Costanza lamp introduceren: de Costanza tafellamp telescopisch met dimmer aluminium. Deze lamp kan versteld worden van 76 tot 110 cm, en is ook verkrijgbaar zonder dimmer: Luceplan Costanza tafellamp telescopisch met aan-/uitschakelaar gebroken wit. Als we een maatje groter nemen, komen we uit bij de Luceplan Costanza vloerlamp telescopisch met aan-/uitschakelaar aluminium, verstelbaar van 120 tot 160 cm. En als klap op de vuurpijl: de Grande Costanza vloerlamp telescopisch met dimmer kan maar liefst 175 tot 235 cm hoog ingesteld worden.

Elegante hanglampen

Ook voor de verlichting van je eettafel heeft Luceplan een oplossing. Wat dacht je van de Luceplan Costanza hanglamp telescopisch, die je van 100 tot 150 centimeter kunt verlengen door middel van de telescopische arm. Dit komt zeker van pas als je wat wilt lezen aan tafel: trek de lamp dan gerust wat dichterbij. Vind je de lampenkap van deze lamp met een doorsnee van 40 cm wat aan de kleine kant? Dan past de Grande Costanza hanglamp waarschijnlijk beter bij je. Deze Luceplan Costanza lamp heeft een kap van maar liefst 70 cm. Daarmee ben je ervan verzekerd dat het licht tot in de donkerste hoeken van je kamer doordringt.

Luceplan Costanza bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Luceplan Costanza serie. Dat betekent dat wij elke Luceplan Costanza lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Luceplan Costanza collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Luceplan Costanza, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.