Luceplan hanglampen

Met een Luceplan hanglamp haal je een ware blikvanger in huis. Of het nu gaat om een heel uitgesproken ontwerp of een eenvoudiger model, ze weten allemaal de aandacht te trekken. Dit Italiaanse merk heeft hanglampen in alle soorten en maten. Allemaal met een eigen en uniek karakter. Welke hanglamp je ook kiest, het is altijd een elegante toevoeging aan je interieur. Zo is de Luceplan Costanza hanglamp vrij klassiek, maar door de verschillende kleuren en het gewichtje toch ook speels. Wil je echt meer een statement maken? Hang dan de Titania hanglamp op. Dit futuristische ontwerp heeft niet alleen een bijzondere vorm, maar ook een lichtbron die van kleur kan wisselen door er een kleurfilter voor te plaatsen. Zo pas je hem gemakkelijk aan elke sfeer aan. Ontdek welke Luceplan lamp bij jou het best past.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 51 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 51 producten Terug naar boven

Luceplan blijft niet onopgemerkt

Dit Italiaanse merk is al in 1978 opgericht door de drie architecten Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Dat Luceplan veertig jaar later een van de specialisten in de wereld van verlichting zou zijn, is iets waar ze toen alleen maar over konden dromen. Het assortiment is opvallend en divers. Functionaliteit wordt gecombineerd met hoogwaardige kwaliteit en esthetiek. De lampen hebben daarom een architectonische aantrekkingskracht binnen een ruimte. En dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Luceplan won in de loop van tijd verschillende belangrijke prijzen, zoals de Red Dot Design Award. De Het MoMA in New York nam zelfs werk van Luceplan op in hun vaste collectie. De Luceplan Costanza hanglamp is daar een goed voorbeeld van. Je zou dus eigenlijk kunnen zeggen dat wanneer je een Luceplan hanglamp in huis neemt, je een echt museumstuk hebt hangen.

Een fraaie Luceplan hanglamp

Een van de kroonstukken van de hanglampencollectie van Luceplan is de Mesh serie. Deze indrukwekkende lampen zijn groot van formaat, maar blijven door de open structuur licht en ruimtelijk. De lichtpunten kun je dimmen of je kunt ervoor kiezen enkel een selectie te laten branden. Zo heb je veel controle over de sfeer die de lamp aan je avond geeft. De lamp is er met verschillende snoerlengtes en de juist lengte hangt af van de hoogte van een ruimte die je op het oog hebt. De Mesh hanglamp LED met 1 meter snoer is de kortste en past als een echte eyecatcher gewoon boven de eettafel. Ben je op zoek naar een lamp met minder volume? Dan is de Compendium hanglamp LED wellicht een goede optie. De kracht van dit ontwerp zit hem in de eenvoud. Dit ranke model past daarom perfect in elk minimalistisch interieur.

Luceplan hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle Luceplan hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.