Luceplan Lola

De Luceplan Lola lamp is een schoolvoorbeeld van een sterk ontwerp. De krachtige rechte lijnen passen perfect bij een strakke en minimalistische stijl. Luceplan Lola lampen stralen een tijdloze elegantie uit. Deze lampen zijn heel geschikt voor een indirecte verlichting, zoals in de hal of op de overloop. De Luceplan Lola wandlamp is door het lichte gewicht eenvoudig aan de muur te monteren. De lamp is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en aluminium. Kortom: met een Luceplan Lola lamp voeg je in een handomdraai een moderne flair toe aan je interieur!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Luceplan designlampen

Het Italiaanse designmerk Luceplan is al sinds 1978 een grote speler in de wereld van de verlichting. Het merk werd opgericht door drie Italiaanse architecten: Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Eén van de eerste ontwerpen die ze op de markt brachten was de Costanza lamp. In de jaren daarna zijn er verschillende variaties op deze lamp uitgebracht, zoals de kleinere Costanzina serie en de gebogen Lady Constanza serie. Wie minimalisme nastreeft zit goed bij de Luceplan Lola serie. Luceplan heeft het milieu hoog in het vaandel staan: ze waren het eerste verlichtingsbedrijf dat gebruik maakte van ecologische materialen en technieken. Naast het duurzame ontwerp hebben de modellen van Luceplan nog één ding gemeen: alle lampen stralen klasse, stijl en elegantie uit.

Oogstrelend mooi

Het is niet altijd eenvoudig om een goede lamp te vinden die mooi licht geeft maar die niet verblindt. De Luceplan Lola brengt daar verandering in, dus staak je zoektocht! Met de verstelbare kop kun je het licht precies zo richten als jij wilt. De kap schermt het directe licht af, zodat je alleen het mooie gereflecteerde licht via de wand of het plafond op je netvlies vangt. Daarnaast zijn de Luceplan Lola lampen voorzien van een dimmer. Dus vind je de lichtsterkte n te fel? Raak dan de Luceplan Lola even aan en ze past de intensiteit meteen voor je aan. Wat een oogstrelende klasse heeft deze lamp!

Luceplan Lola vloerlamp

Als je een mooi kunstwerk aan de muur hebt, of een prachtige vaas met bloemen op je tafel hebt staan, dan wil je dit graag in de spotlight zetten. En dat is precies wat de Luceplan Lola vloerlamp doet. Door het eenvoudige ontwerp trekt ze zelf weinig aandacht, maar leidt ze je oog via de lichtbundel precies naar de juiste plek. Je kunt de kop gemakkelijk draaien in verschillende richtingen. Omdat de Luceplan Lola vloerlamp van aluminium gemaakt is, is deze lekker licht en gemakkelijk te verplaatsen. Dus heb je een pronkstuk in huis dat je mooi wilt uitlichten? Zet dan de Luceplan Lola vloerlamp in de buurt voor een mooie, indirecte belichting.

Luceplan Lola lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan Lola lampen. Dat betekent dat wij elke Luceplan Lola lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Luceplan Lola serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Luceplan Lola lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.