Iittala glazen

Als je aan glazen denkt, denk je aan Iittala. De twee zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het Finse designlabel begon in 1881 als glasfabriek en heeft altijd de passie en ambitie gehad om glaswerk naar hogere niveaus te tillen. Hoewel Iittala in bijna anderhalve eeuw uitgegroeid is tot een internationaal designlabel dat veel meer omvat dan alleen glazen, spelen glas en glazen nog steeds de hoofdrollen. Dit is terug te zien in het zeer uitgebreide aanbod aan glazen. In deze collectie vind je allerlei soorten drinkglazen. Glazen voor alledaags gebruik, speciale gelegenheden en glazen die een glimlach op het gezicht toveren zoals de Kastehelmi collectie. Wat je stijl ook is, in de glazen collectie van Iittala vind je glazen die bij jou passen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-32 van 32 producten Sorteren op 1-32 van 32 producten Terug naar boven

Over Iittala

Het Finse designlabel Iittala is in 1881 opgericht in het gelijknamige dorpje Iittala. Het internationaal geroemde designlabel is ooit begonnen als glasfabriek vol gepassioneerde ambachtslieden. Ze lieten zich leiden door de Scandinavische normen en waarden. Zo heeft Iittala geholpen de Scandinavische lifestyle en designfilosofie te definiëren en op de kaart te zetten. In bijna anderhalve eeuw is de kleine glasfabriek uitgegroeid tot een internationaal erkend merk. Dit doen ze door samen te werken met designpioniers die voor Iittala ook de meest geweldige glazen en glasservies ontwierpen. De glazen uit de Iittala collectie zijn helemaal afgestemd om het desbetreffende drankje zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. De design wijnglazen, cocktailglazen, champagneglazen en bierglazen van Iittala zijn perfect voor iedere gelegenheid.

Iittala drinkglazen met stijl en klasse

De meest artistieke glazen collectie van Iittala is zonder twijfel de Ultima Thule collectie die door Tapio Wirkkala ontworpen is. Deze glazen zijn zo bijzonder dat de Finse vliegtuigmaatschappij Finnair ze zelfs in de businessclass gebruikt. Maar de glazen collectie van Iittala omvat zoveel meer. De diversiteit aan glazen, de verschillende stijlen en vormen maken de glazen collectie uniek en stellen je in staat om je eigen collectie samen te stellen. Zo zijn de glazen uit de Essence collectie geweldige allrounders die je met alles kunt combineren en hebben de glazen uit de Raami collectie een vertrouwd, alledaags en bijna huiselijk karakter. De glazen zijn gemaakt van hoogwaardig glas en kunnen vrijwel altijd in de vaatwasmachine gewassen worden.

Iittala glazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Iittala. Dat betekent dat wij alle Iittala borden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.