Iittala karaffen

Wanneer je aan glazen, drankjes en gezelligheid denkt, dan denk je meteen aan de karaffen van Iittala. Het Finse designlabel heeft namelijk een zeer uitgebreide collectie waterkannen en karaffen die door legendarische designpioniers ontworpen zijn. Iedere Iittala waterkaraf uit deze collectie heeft een eigen formaat, vorm, karakter en stijl waardoor er altijd wel eentje tussen zit die bij jouw stijl past. Je zou zeggen dat een drankje niet lekkerder smaakt omdat het uit een designkaraf geschonken wordt maar de karaffen uit de Essence collectie van Iittala zijn er om het tegendeel te bewijzen. Zo heeft de ontwerper achter deze collectie, Alfredo Häberli, onderzocht hoe je smaken kunt optimaliseren door drinken op de juiste manier uit te serveren en belooft daarmee veel goeds.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Over Iittala

Iittala is in 1881 opgericht in het gelijknamige, Finse dorpje Iittala. Het internationaal gevierde designlabel begon ooit als glasfabriek en zat vol gepassioneerde ambachtslieden. Iittala heeft zich altijd laten leiden door de Scandinavische normen en waarden en is van grote waarde geweest. Zo heeft het label geholpen de Scandinavische lifestyle en designfilosofie te definiëren en op de kaart te zetten. In bijna anderhalve eeuw is de kleine glasfabriek uitgegroeid tot een internationaal erkend designmerk. Iittala streeft ernaar vooruitstrevend, functioneel en evenwichtig design items te ontwikkelen die generaties lang meegaan en voor iedereen toegankelijk is. Dit doen ze door samen te werken met legendarische en opkomende designers zoals Jasper Morrison, Tapio Wirkkala, Alfredo Häberli en Kaj Franck die voor Iittala de meest geweldige glazen karaffen ontworpen hebben. Welke water karaf is jouw favoriet?

Een luxe Iittala waterkaraf

In de glazen karaffen collectie van Iittala vind je veel verschillende soorten karaffen met ieder een eigen karakter. Zo vind je in de Aino Aalto collectie en in de Raami collectie karaffen met een veelzijdig, tijdloos en huiselijk karakter en vind je in de Teema collectie een Scandinavisch georiënteerde karaf die voor warme en koude drankjes geschikt is. De luxe kannen en karaffen van Iittala hebben met elkaar gemeen dat ze ontzettend praktisch zijn doordat ze van hoogwaardige materialen gemaakt zijn. Deze materialen zijn bovendien gemakkelijk in onderhoud, waardoor zelfs het meest verfijnde karaf gewoon in de vaatwasmachine gewassen kan worden. Dit maakt dat je eigenlijk alleen hoeft te kijken naar welke stijl bij jou past. Mix and match de karaffen met de prachtige glazen collectie van Iittala.

Iittala karaffen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Iittala. Dat betekent dat wij alle Iittala producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.