Iittala mokken

Bij het Finse designlabel Iittala vind je een uitgebreid en veelzijdig aanbod aan design mokken, kopjes en bekers. Dat is niet iets om over te mokken maar iets om te vieren. Het drinken van warme dranken is namelijk onlosmakelijk met ons verbonden. We kunnen de dag vaak niet starten en eindigen zonder een warm drankje en als de mok dan ook nog eens helemaal bij jou past, is dat een extra genot. Het unieke assortiment aan mokken van Iittala onderscheid zich door de eenvoudige en tijdloze ontwerpen en is hierdoor erg veelzijdig. Dit maakt de Iittala mok een mok waar iedereen plezier van heeft. In de collectie vind je bekers, kopjes en koffie- en theemokken van Iittala in verschillende vormen, formaten en stijlen waarbij de Iittala Teema mok uit de Teema collectie van nog altijd het meest geliefd zijn.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Over Iittala

Iittala is in 1881 begonnen in het gelijknamige, Finse dorpje Iittala. Het internationaal geliefde designlabel is begonnen als glasfabriek vol gepassioneerde ambachtslieden. De fabriek heeft zich laten leiden door de Scandinavische normen en waarden en droeg zelfs bij aan het definiëren en op de kaart zetten van de Scandinavische ontwerpfilosofie en lifestyle. In bijna anderhalve eeuw is de glasfabriek uitgegroeid tot een internationaal erkend label dat met legendarische en opkomende designpioniers samenwerkt. Iittala en de designers waarmee het samenwerkt streven ernaar functioneel, evenwichtig en vooruitstrevend design te creëren dat generaties lang meegaat en voor iedereen toegankelijk is. Dit doen ze door samen te werken met ontwerpers zoals Kaj Franck, Oiva Toikka en Jasper Morrison die samen ook een heleboel stijlvolle mooie koffiemokken en theemokken ontworpen hebben voor Iittala. Het Iittala servies is hier een goed voorbeeld van.

De unieke karakters van de Iittala mok

Hoewel de design mokken en bekers uit de mokken collectie van Iittala eenvoudig ogen en een gelijkende vormentaal hebben, heeft iedere design mok een eigen karakter. De mokken uit de Teema collectie zijn bijvoorbeeld geïnspireerd op geometrische vormen en hebben een modern karakter. De mokken uit de Raami collectie lijken erg op die van de Teema, maar zijn toch echt anders. Zo hebben de mokken uit de Raami collectie een zachter, meer huiselijk en vertrouwd karakter. Gaat jouw hart uit naar uitgesproken mokken? Dan moet je bij de mokken uit de Oiva Toikka collectie wezen. Deze mokken zijn voorzien van artistieke prints die Oiva Toikka ooit getekend heeft. Met grappige prints en vrolijke kleuren zijn deze mokken de eyecatchers onder de mokken en vallen dan ook meteen op. Benieuwd naar meer design mokken? Bekijk hier de gehele mokken collectie van Flinders.

Iittala mokken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Iittala. Dat betekent dat wij alle Iittala mokken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.