Marset Dipping Light

Als je naar de Dipping Light collectie van Marset kijkt en ziet hoe prachtig deze lampen zijn, verwacht je waarschijnlijk meteen al dat er een goed verhaal achter deze ontwerpen zit. En laat dat nou net het geval zijn. De ontwerper van de collectie, Jordi Canudas, experimenteerde altijd al met licht. Hij kwam op het miraculeuze idee om een lichtbol in de verf te dippen. Dit deed hij meerdere keren. Er ontstond uiteindelijk een prachtig patroon met verschillende tinten. De eerste Marset Dipping Light lamp was geboren. Iedere lamp is door het gebruik van deze techniek uniek en verlicht de ruimte op subtiele wijze. Een mooi voorbeeld daarvan is de Dipping Light A2 wandlamp LED van Marset die direct indruk maakt. En dat geldt vooral voor de kleurrijke varianten van deze lamp. Heb jij al een mooie Dipping Light lamp van dit merk op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Marset en haar unieke lampen

Bij Marset gaat het om meer dan alleen lampen. Ze verzorgen verlichting tot in de puntjes en doen dat door lampen te ontwikkelen die een aanvulling zijn op je leven. Marset is echt een merk dat zich focust op design: ze maken in het oog springende lampen die innovatief zijn op het gebied van zowel technologie als uiterlijk. De Dipping Ligh collectie is daar een perfect voorbeeld van met een uniek, eigenzinnig en bovenal super stijlvol karakter. Naast de unieke gekleurde lichtbol, is elke lamp ook een opvallende verschijning door het prachtige armatuur van messing. Dit materiaal zorgt voor het luxueuze karakter. Vooral in combinatie met het glas van de lichtbol. Bij iedere variant komt messing in een andere vorm terug en dat past telkens bij de afmeting. Elke lamp heeft een messing armatuur, behalve de Dipping Light 13 hanglamp LED. Dit ontwerp hangt aan een subtiel dun koordje. Ook heel mooi!

Combineer eindeloos met de Marset Dipping Light lampen

De verschillende lagen verf zorgen allemaal voor een andere kleur. De een net wat dieper dan de ander. Hierdoor schemert het licht op sommige plekken sterker door dan op andere plekken. Dit unieke en eigenzinnige design betekent trouwens niet dat deze lampen moeilijk te combineren zijn. Er zijn onwijs veel verschillende kleuren beschikbaar. Van felroze of groen tot mooie basistinten zoals zwart en wit. Maar ook in grootte verschillen de lampen van elkaar en is er dus voor iedereen een passende variant. Neem bijvoorbeeld de Dipping Light tafellamp. Deze is beschikbaar in maar liefst vier verschillende maten. Ook op technisch vlak hebben ze veel te bieden. Naast dat alle lampen dimbaar zijn naar drie verschillende standen, is er ook een draadloze versie: de Dipping Light tafellamp draagbaar LED. Deze heeft geen snoer en kun je dus overal mee naar toe nemen.

Marset Dipping Light bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij alle producten uit de Marset Dipping Light collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.