Actie: -20% op Bicoca tafellamp van Marset

Je ontvangt nu 20% korting op de Bicoca tafellamp van Marset. De actie geldt t/m 31 december.

Marset Scantling verovert de wereld

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan.

Geometrische Marset Scantling lampen

Alles draait bij de Marset Scantling serie om geometrie. De basisvormen die ontwerper Mathias Hahn gebruikte in zijn ontwerp zijn cirkels, rechthoeken en driehoeken. Deze vormen, in combinatie met de materialen hout en metaal, geven deze lamp een eigentijdse en unieke look. De Marset Scantling P73 vloerlamp heeft een hoogte van 136,2 centimeter. Dit lijkt een toevallig gekozen lengte, maar niets is minder waar. De afmetingen bij de Marset Scantling zijn juist zorgvuldig uitgekozen zodat de lamp geometrisch in balans is. Natuurlijk geldt dit ook voor de Marset Scantling S tafellamp. Want Scantling betekend niet alleen staaltje, maar het is ook een term die verwijst naar een oude methode om steen of hout te meten en te snijden. De lampen zijn verkrijgbaar in het wit en zwart. Zo past er altijd een Marset Scantling lamp in jouw interieur.

Marset Scantling bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Scantling serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Scantling lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Scantling lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.