Marset Polo

De Marset Polo serie is een verzameling flexibele lampen. En precies door die flexibiliteit is de Marset Polo serie zo succesvol. Het ontwerp van deze prachtige serie komt van Joan Gaspar, die ook andere collecties voor Marset heeft ontworpen. Zijn idee voor de Marset Polo serie was om een lamp te maken waarmee je elke hoek van de kamer kan verlichten, zonder dat de lamp zelf ook maar een millimeter van zijn plaats hoeft te komen. In de vorm van een wandlamp komt dit idee voor de Marset Polo erg goed uit de verf. De Marset Polo wandlamp LED zwart is zeker geen muurbloempje. De slanke en lange arm is gemaakt van aluminium, wat hem licht van gewicht en makkelijk te verstellen maakt. Welke plek in huis mag de Marset Polo lamp bij jou in de spotlight zetten?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Marset Polo verovert de wereld

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. Het zou daarom zomaar kunnen dat je de Marset Polo vloerlamp LED tegenkomt als je in de Starbucks in New York bent.

Slanke Marset Polo lampen

De zwarte Polo tafellamp LED van Marset is de ideale bureaulamp. Gemaakt van materialen van topkwaliteit en voorzien van de laatste LED technologie helpt deze lichtgewicht superster je de werkdag door. De Marset Polo tafellamp LED is er ook in het wit. De kap van beide kleuren is zo klein mogelijk, zodat hij het zicht niet blokkeert. Een leuk detail is dat de schakelaar een draaischijf bovenop de kap is. Als je nu denkt dat dit de meest flexibele variant van de Marset Polo lamp is, dan heb je net mis! De Marset Polo tafellamp LED met tafelklem doet er nog een schepje bovenop. Je kan de klemlamp namelijk ook nog op elk recht oppervlak bevestigen.

Klein en krachtig

De Marset Polo serie, waaronder de Polo A wandlamp LED plug-in, is een schoolvoorbeeld van hoe de ontwikkelingen in de LED technologie tot veel betere verlichtingsmogelijkheden hebben geleid. Zo is de lamp zo compact mogelijk gemaakt. Dit kan omdat de kabels allemaal kleiner zijn en er geen peertje meer in hoeft. De ingebouwde ledlamp wordt niet meer heet, dus kan je met gemak de kap aanraken en alle kanten op bewegen. Hierdoor kon ook de draaibare schakellaar in de kap verwerkt worden. De Marset Polo A klemlamp LED heeft ook deze handige schakelaar. Deze klemlamp is ontworpen als een werklamp, en dat is te merken. Door de handige klem kun je hem op elke gewenste plek aan de tafel bevestigen. De laatste kleine krachtpatser van de Marset Polo serie is de Marset Polo spot LED. Ook is dit een flexibele spot, want het kapje is alle kanten op te bewegen. Je zou hem dus ook aan de muur kunnen bevestigen met de kap naar boven gericht, dan krijg je een bijzondere wandverlichting.

Marset Polo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Polo serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Polo lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Polo lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.