Marset vloerlampen

De vloerlampen van Marset zijn erg verschillend in design, materiaalgebruik en uitstraling. Wat ze wel allemaal gemeen hebben is dat elke Marset vloerlamp prachtig licht in je ruimte schijnt. Zo zal je nooit in het donker staan. En ben je bijvoorbeeld op zoek naar een lamp die de hele kamer voorziet van warm en sfeervol licht, kijk dan eens naar de Marset Cala serie. Deze Marset vloerlampen stralen gezelligheid uit. Wil je juist gaan voor een lamp die je helpt te relaxen na een lange dag? Dan heeft Marset de Marset Polo vloerlamp LED. Zet deze Marset vloerlamp naast je favoriete bank of fauteuil, pak een goed boek en de Marset Polo vloerlamp zorgt ervoor dat je niet meer kan stoppen met lezen. Wat wil je nu nog meer?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-24 van 24 producten Sorteren op 1-24 van 24 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Marset

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset, waaronder de Marset Funiculí vloerlamp, tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

Ervaar het licht met Marset vloerlampen

Bij de Marset vloerlampen draait alles om de manier waarop je het licht en de lamp ervaart. De Marset Marset Tam Tam 2 vloerlamp is hier een prachtig voorbeeld van. De Tam Tam 2 vloerlamp is ontworpen door Fabien Dumas. De combinatie van de plaatsing van de kappen, de verschillende kanten waar ze naartoe kunnen schijnen en de kleuropties maken deze lamp een uniek maar tijdloos exemplaar! Totaal anders is de Marset Scantling P73 vloerlamp, waarbij juist geometrische vormen centraal staan. Bij de Marset Scantling vloerlamp is gebruik gemaakt van metaal en hout. Deze tegenstelling in materialen geven deze Marset vloerlamp een eigentijds uiterlijk. Om de keuze voor de perfecte Marset vloerlamp nog iets moeilijker te maken, heeft Marset ook de Marset Ginger P vloerlamp LED in haar collectie. Deze vloerlamp doet oude tijden herleven door de Art-Deco look. De LED technieken die zijn toegepast in deze Marset vloerlamp zijn echter alles behalve achterhaald.

Marset Cala vloerlampen

We zeiden het al eerder: de Marset Cala serie is een lamp die warm en sfeervol licht in jouw huis brengt. De Marset Cala vloerlamp is er in twee maten: de Marset Cala P165 vloerlamp en de Marset Cala P180 vloerlamp. Het verschil tussen de lampen is al aan de naam te zien. De Marset Cala P165 is honderdvijfenzestig centimeter hoog en de Marset Cala P180 is honderdtachtig centimeter hoog. Hierdoor is er altijd een hoogte die ideaal is en in jouw interieur past. Beide Marset vloerlampen delen hetzelfde ontwerp voor het onderstel. Dit interessante onderstel lijkt op dat van een klaptafel: het is namelijk geïnspireerd op een schildersezel.

Marset vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij elke Marset vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.