Marset Funiculi

De Marset Funiculí serie is een reeks lampen die je écht maar zelden ziet. De ontwerpen uit deze collectie zijn geïnspireerd op een kabelbaan waarbij je soepel van links naar rechts kunt bewegen – in het geval van de Marset Funiculí lampen is dit van boven naar beneden. Zo kan de hoogte altijd precies aangepast worden naar de wensen van de gebruiker. Maar deze kent nog meer trucjes, want de kap van de Marset Funiculí lampen kan maar liefst 360 graden draaien. Op die manier kun je de Marset Funiculí vloerlamp bijvoorbeeld als leeslamp en algemene verlichting gebruiken. Handig, hè? Bovendien is deze staande lamp ook nog eens in vier kleuren verkrijgbaar, waaronder felrood en mosgrijs.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Marset Funiculí

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset Funiculí collectie onder andere tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

Retro lampen uit Spanje

Voor een retro vloerlamp, tafellamp of wandlamp zit je goed bij de Funiculí collectie van Marset. De kap van deze bijzondere lampen heeft een beetje ouderwetse vorm en dat maakt de Marset Funiculí lampen helemaal van nu. Daarnaast kun je ze ook naar eigen wens instellen en draaien. De kap van de Marset Funiculí A wandlamp, bijvoorbeeld, is 360 graden te draaien. Dat geldt overigens ook voor de Marset Funiculí S tafellamp, die met zijn hoogte van 50 centimeter het ideale maatje is voor op het nachtkastje of bureau. Beide lampen uit de Funiculí collectie van Marset zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, gebroken wit, mosgrijs en zwart.

Marset Funiculí bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Funiculí serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Funiculí lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Funiculí lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.